Cosmeterie Zodiákus szépségszett: Ikrek

Aktív és sokoldalú

  • A bájos ikreknek
  • Az erő színe: sárga
  • Bájos, kíváncsi, vidám

Szállítási díjak

  • A bájos ikreknek
  • Az erő színe: sárga
  • Bájos, kíváncsi, vidám

Leírás

A szett jó hangulatba hozza - akárcsak Ön embertársait!

Kedves ikreinket elbűvölőek, érdeklődőek, sokoldalúak és mindenekelőtt jókedvűek: ezért sárga színű a Zodiac Beauty készlet: Ikrek. Aktív, élénk modorához igazodik, és ideális társ a z akciódús mindennapokban.

Készlet tartalma:

1x NUORI Lip Treat

Az Ikrek nagyon nyitott, kommunikatív emberek, minden beszélgetés és nevetés során különös gondot kell fordítaniuk ajkaikra. A NUORI tápláló ajkápolója rengeteg nedvességgel látja el a száraz és repedezett ajkakat.

1x NUXE Huile Prodigieuse®

Önhöz hasonlóan ez a multifunkcionális olaj is igazán sokoldalú. Kiváló minőségű olajokkal dúsítva táplálja és javítja az arcot, a testet és a hajat. Ezenkívül nemcsak nagyszerű megjelenést kölcsönöz a bőrének, hanem a narancsvirág, a magnóliák és a vanília finom illatába is öltözteti.

1x Lunar Glow Night elixír

A mindennapi élete tele van akcióval és tettrekészséggel, ezért legalább az éjszaka folyamán kényeztesse magát és bőrét. A szérum hidratáló tulajdonságainak köszönhetően arcbőre egyik napról a másikra regenerálódhat és újratöltheti az akkumulátort. Az A-, C-, E-, F- és K-vitaminból készült vitamin-koktél fokozza arcszínét

1x Adrop Hidratáló kézfertőtlenítő

Ha nap mint nap úton van, rengeteg baktériummal kerülhet kapcsolatba. Az Adrop hHdratáló kézfertőtlenítője mindent megad a kezének, amire szüksége van, és semmi olyat, amire nincs. A hagyományos fertőtlenítő spraykkel ellentétben nem szárítja ki a bőrt, és nem hagy kellemetlen ragacsos maradványokat.

1x Patchology moodpatch Down Time

Egy energikus nap után a moodpatch Down Time szemmaszkok lehetővé teszik a kikapcsolódást. Úgy fejlesztették ki, hogy hűsítő és nyugtató hatással legyenek a szem környékére és az elmére. A körömvirág-kivonat mindössze tíz perc alatt gyulladáscsökkentő hatást fejt ki, míg a ligetszépe-kivonat méregteleníti, kisimítja és megújítja a bőrt.

1x Cosmeterie Tornazsák

Fenntartható társ a mindennapokban, akár sportoláshoz, akár bevásárláshoz, a Cosmeterie tornazsákja nemcsak praktikus, hanem stílusos is. Ezenkívül biztonságosan elrakhatja az összes szépségápolási kedvencét.

Termékfajták: Szettek
Márka: Cosmeterie

Cosmeterie Zodiákus szépségszett: Ikrek Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Cosmeterie Zodiákus szépségszett: Ikrek