M2 Beauté Eyelash & Hair Growth szett

Hosszú szempillák és vastagszálú haj

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
 • Limitált kiadás
 • Serkenti a hajnövekedést
 • Az eredmények 6-8 hét után láthatók
 • Hormon-, szilikon-, állatkísérlet mentes
 • Vegán
  Vegán
 • Állatokon nem tesztelt
  Állatokon nem tesztelt
 • Szilikonmentes
  Szilikonmentes

Hasonló termékek:

Bio Thai Vitality Eye Gel

Leírás

Ez a limitált kiadású szett az M2 BEAUTÉ bestseller termékeit tartalmazza.

Az M2 BEAUTÉ szempilla- és hajnövekedési szett két kívánságot teljesíti: hosszú, vastag szempillák és vastagabb, gyorsabban növekvő haj. A készlet a bestseller szempilla aktiváló szérumból és a haj aktiváló szérumból áll . A termékek csak bizonyított hatékonyságú összetevőket tartalmaznak és dermatológiailag tesztelték őket. Hormontól, szilikonoktól, parabénektől mentesek, és állatokon nem tesztelték őket.

 • Eyelash Activating szérum (5ml)

A hatékony szempilla növelő szérum sűrűsíti a szempillákat és támogatja a növekedést, valamint késlelteti az idő előtti kihullást kiváló minőségű összetevői által.
Az első eredmények általában már 6-8 hét után láthatóak, a maximális természetes növekedési potenciál körülbelül 16 hét után érhető el.

Alkalmazás:

Alkalmazza az Eyelash Activating szérumot, mint egy szemhéjtust. Vigye fel takarékosan este a megtisztított, száraz és zsírtalan bőére - a felső szempillák tövébe. A finom ecset precíz felvitelt biztosít.

Hair Activating szérum (30ml)

Az innovatív szérum serkenti a hajnövekedést és újra aktívvá teszi a már nem aktív hajgyökereket. A haj sűrűsége és növekedése a szérummal jelentősen javítható. Ez a follicusan és a szantálfa egyedülálló hatóanyag-összetételének köszönhető. Az első eredmények 6-8 hét után figyelhetők meg.

Alkalmazás:

Vigye fel a szérumot naponta egyszer (lehetőleg este) a fejbőrre. Ehhez válassza három részre a hajat, majd mindhárom részre permetezzen három fújásnyi terméket. Ezután masszírozza el ujjaival, és hagyja beszívódni.

Termékfajták: Szemkörnyék-ápolás
Márka: M2 Beauté
Tuljadonságok: Vegán, Limitált, Állatokon nem tesztelt, Szilikonmentes

Vásárlói vélemény magyar nyelven: M2 Beauté Eyelash & Hair Growth szett