Pilaten Suction Black Mask

Mélytisztító ápoló maszk ásványi iszappal és vitaminokkal

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Csökkenti a pórusokat
  • Eltávolítja a mitesszereket és tisztátalánságokat
  • Aktívszénnel és ásványi iszappal
  • Állatokon nem tesztelt
    Állatokon nem tesztelt

Leírás

Trend termék Koreából! A mélytisztító maszk alaposan tisztítja a pórusokat és eltávolítja a tisztátalanságokat és mitesszereket. A bőr megjelenése javul, ragyogó, lágy és sima lesz. Az aktívszén maszk friss, lágy és rugalmas bőrérzetet biztosít. A lehúzható fekete maszk egyszerűen alkalmazható, eltávolítja az elhalt bőrsejteket, csökkenti a túlzott faggyútermelést és megakadályozva a pórusok eltömődését. További összetevői nyugtató és hidratáló hatásúak.

Alkalmazás:

Vigye fel a megtisztított arcra vagya kívánt területre. Hagyja ki az ajkakat, a szemkörnyéki területet és a szemöldökét. Várjon kb. 15-20 percet (vastagságtól függően), amíg a maszk teljesen megszárad. Ezután lassan és óvatosan húzza le. Végül törölje le a maszk maradványokat langyos vízzel és folytassa a napi ápolási rutint.

Tipp:

A maszk felvitele előtt helyezzen egy meleg vízzel megnedvesített kendőt 3-5 percre arcára, ezáltal megnyitva a pórusokat. Alkalmazása hetente 1-2 alkalommal javasolt. Folyékony állaga miatt a maszk csak a kívánt részeken is alkalmazható. Használat után jól zárja le a tubust.

Megjegyzés:

Ne használja a maszkot ekcéma, bőrallergia, túlérzékenység, gyulladt akné és sebek esetén.

Termékfajták: Maszkok, Éjszakai ápolók
Márka: Pilaten
Bőrtípus: Normál bőr, Kombinált bőr, Zsíros bőr, Tisztátalan bőr
Tuljadonságok: Állatokon nem tesztelt
Speciálisan: Nőknek

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Pilaten Suction Black Mask