Atelier PMP Dreckig Bleiben Eau de Parfum

Füstös, meleg illat nemes jegyekkel

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

Atelier PMP Geschöpf Eau de Parfum
Atelier PMP ON Eau de Parfum
Atelier PMP EMPA Eau de Parfum

Leírás

A füstös illatjegyek találkozása a meleg naranccsal, a finom fával és a vaníliával. Egy autentikus illat, amely a lét könnyedségét képviseli.

A Dreckig bleiben egy füstös, meleg és elegáns illat - mindazoknak, akik nem színlelnek, hanem olyannak mutatják magukat, amilyenek valójában.

Illatjegyek

Fejjegyek: A füstös illatjegyek találkozása a calabriai bergamotttal, a tunéziai neroli olajjal, a szicíliai mandarinnal és a kínai gyömbérrel

Szívjegyek: szuhar, gurjum növény, gyanta, balzsamfa

Alapjegyek : cédrusfa, guajakfa, szantálfa, vanília

Az Atelier PMP:

Stefanie Mayr és Daniel Plettenberg szokatlan illatkoncepcióival új módon kívánja elmesélni a "parfüm" témáját. A hangsúlyt az egyes illatok történeteire és ötleteire helyezik. Az alapítótagok az alternatívát részesítik előnyben a hagyományos életstílus helyett, illetve kiállnak a felületesség finoman hangolt elutasítása mellett. Mottójuk: „Ne a látszatnak, hanem a mának éljen”!

Az alkotók ötleteit pedig kiváló parfümőrök, mint például Mark Buxton és David Chieze illattá formálják. A világ minden tájáról érkezett művészek segítenek absztrakt módon elmesélni a parfümök történetét.

Termékfajták: Illatszer, Eau de Parfum
Márka: Atelier PMP
Illatjegyek: Orientális-fűszeres, Fás

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Atelier PMP Dreckig Bleiben Eau de Parfum