Magazin

Szuper anyák a szépségiparban

Az anyák napja közeledtével szeretnénk bemutatni Önönknek 3 erős nőt a szépségiparból, akik nemcsak saját vállalkozást hoztak létre, hanem emellett szuper anyák is. Valódi inspiráció.

Meet the founder: NUORI

A "Meet the Founder" című interjúsorozatunkban bemutatjuk a kedvenc márkája mögött álló embereket. A NUORI alapítójával, Jasmi Bonnénnal beszélgettünk, aki elmesélte a vállalkozása történetét.

A nagyító alatt: hialuronsav

Szinte minden Anti-Aging ápoló tartalmaz hialuronsavat. Azonban mi is az pontosan, hogyan hat és egyáltalán alkalmas-e a bőr számára? Tudjon meg többet az Anti-Aging fegyverről!

Megfelelő hajápolás tavasszal

Keltse fel a haját a téli álomból és hozza ismét formába a melegebb évszakokra! Az itt található 5 tipp segítségével az igénybe vett haját gyönyörűvé és ragyogóvá varázsolhatja, ápolhatja a fejbőrét és csökkentheti a szezonális hajhullást.

Meet the founder: All Tigers

A "Meet the Founder" című interjúsorozatunkban bemutatjuk a kedvenc márkája mögött álló embereket. Az ALL TIGERS alapítójával, Alexis Robillarddal beszélgettünk, aki elmesélte a vállalkozása történetét.

Miért nagyon fontos a nap elleni védelem ősszel?

A tavasz már a nyakunkon van, ezért nagyon fontos, hogy beszéljünk a nap elleni védelemről, valamint a fényvédő faktort tartalmazó ápolókról. Elmondunk mindent, amit érdemes tudni a a nap elleni védelemről, és azt, hogy mely területeket nem szabad...

A sminkecsetek megfelelő tisztítása

Az ecsetekben gyorsan összegyűlnek a sminkmaradványok, amelyek tisztátalan bőrhöz vezethetnek. Azért, hogy sterilek legyenek, rendszeresen tisztítania kell az ecseteket. Milyen gyakran kell kimosni és milyen eszközök segíthetnek a tisztításban?...

A legjobb hajkúrák töredezett hajra és száraz hajvégekre

A hideg és száraz levegő problémát jelent a haj számára, ami töredezett és rakoncátlan hajat eredményez. Ismerkedjen meg a tápláló hajkúrákkal és áploló olajokkal, amelyek javítják és védik a haját. Találja meg az Ön hajtípusának megfelelő hajkúrát!