Magazin

5 tipp a forró nyári napokra 5 tipp a forró nyári napokra

Bár a nyarat sokan az év egyik legszebb hónapjának tartják, a meleg hőmérséklet gyakran egyre nagyobb megterhelést jelent a test és a lélek számára egyaránt. Öt egyszerű tippünk segítségével azonban könnyedén védekezhet a meleg ellen!

Horoszkóp kiadás: Bika ♉︎ Horoszkóp kiadás: Bika ♉︎

Megbízható, kreatív, hűséges: a Bikák szülötteit ezekkel a tulajdonságokkal jellemzik a leggyakrabban. Tudja meg, mely szépségápolási termékek dobogtatják meg a Bikák szívét!

A Föld napját ünnepeljük – ma és minden nap A Föld napját ünnepeljük – ma és minden nap

Minden év április 22-én ünnepeljük a Föld napját. Egy nap, amelynek célja, hogy az emberek nagyobb megbecsülést tanúsítsanak a környezet iránt, figyeljenek a korlátozott természeti erőforrásokra és gondolják át saját fogyasztói magatartásukat....

Adománygyűjtés a nemzetközi nőnap alkalmából Adománygyűjtés a nemzetközi nőnap alkalmából

Segítsen Ön is március 8-án, a nemzetközi nőnap alkalmából. Minden egyes rendeléssel 1 euróval támogatja az UNHCR menekült nőknek szánt programjait. A jelenlegi Ukrajnában zajló konfliktus hűen tükrözi, hogy a menekülés milyen gyorsan válhat egy...

Üzletasszonyok a szépségiparban Üzletasszonyok a szépségiparban

A Nemzetközi Nőnap már több éve hívja fel a figyelmet az egyenjogúság és a nemek közötti egyenlőség kérdéseire. E különleges nap alkalmából négy olyan márkát mutatunk be, amelyeket igazi szupernők alkottak!

Horoszkóp kiadás: Halak (02.20. - 03.20.) ♓ Horoszkóp kiadás: Halak (02.20. - 03.20.) ♓

Szórakoztató, fantáziadús, empatikus és művészi – ezek azok a tulajdonságok, amelyek gyakran jellemzik a Halak csillagjegyet. Tudja meg, mely szépségápolási termékek veszik le a Halak képviselőit lábukról!

Az ellenállhatatlan tekintetért Az ellenállhatatlan tekintetért

Nyűgözzön le mindenkit gyönyörűen ápolt szempilláival! Akár volumennövelés, hosszabbítás vagy tökéletes ív: itt garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet!

Ajándékötletek Valentin-napra Ajándékötletek Valentin-napra

Hamarosan itt a Valentin-nap! A szerelem ünnepén mindenki örül egy kis gondoskodásnak. Ajándéktippjeink segítségével, biztosan mosolyt csal kedvese arcára!

Csillagjegy kiadás: Vízöntő (1.21. - 2.19.) ♒ Csillagjegy kiadás: Vízöntő (1.21. - 2.19.) ♒

Karizmatikus, lojális, kreatív és toleráns – ezekkel a tulajdonságokkal szokták jellemezni a Vízöntő csillagjegyet. Tudja meg, mely szépségápolási termékek dobogtatják meg igazán a Vízöntők szívét!

5 tipp a hosszú és erőteljes hajért 5 tipp a hosszú és erőteljes hajért

Sok nő hosszú hajra vágyik. Nem is csoda, hiszen számos frizuralehetőség közül választhat – legyen szó fonásokról, tengerparti hullámokról, elegáns hullámokról vagy kontyról. Azonban a megfelelő ápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a haj hosszú...

Pantone Color of the Year 2022 Pantone Color of the Year 2022

Megválasztották a Pantone Color of the Year 2022 győztesét! A különlegesség: idén a Pantone Color Institute által egy teljesen újratervezett színről van szó. Élénk ibolyakék, ibolyavörös árnyalatokkal: PANTONE 17-3938 Very Peri