Magazin

Miért nagyon fontos a nap elleni védelem tavasszal? Miért nagyon fontos a nap elleni védelem tavasszal?

A tavasz már a nyakunkon van, ezért nagyon fontos, hogy beszéljünk a nap elleni védelemről, valamint a fényvédő faktort tartalmazó ápolókról. Elmondunk mindent, amit érdemes tudni a a nap elleni védelemről, és azt, hogy mely területeket nem szabad...

Valentin-napi ragyogás Valentin-napi ragyogás

Kölcsönözzön bőrének lenyűgöző Valentin-napi csillogást, és kényeztesse testét a legjobb bőrápoló termékekkel, egy kis szerelmi vallomásként önmagának. Íme tippjeink és trükkjeink a friss és természetesen ragyogó arcszínért.

How To Party How To Party

Közeledik az év vége, és 2024 mindjárt itt van. A szilveszter mindenekelőtt egyet jelent: ünnepelni, ünnepelni, ünnepelni. Cikkünkben szépségtippeket talál a megfelelő parti smink elkészítéséhez, hogy tökéletesen és stílusosan kezdhesse az új évet.

Ragyogás karácsonykor Ragyogás karácsonykor

A karácsonyi időszak néha nagyon stresszes lehet. Emiatt fontos, hogy időnként tudatosan szánjon időt magára, és biztosítson egy kis pihenőt testének és lelkének. Ez a kis arcápolási rutin új fényt kölcsönöz bőrének.

AHA kontra BHA: melyik sav a megfelelő az Ön számára? AHA kontra BHA: melyik sav a megfelelő az Ön számára?

Ha egészséges megjelenésű, ragyogó bőrt szeretne, akkor a hámlasztó termékek sem hiányozhatnak az ápolási rutinból. A kémiai hámlasztók, mint az alfa-hidroxi-savak (AHA) és a béta-hidroxi-savak (BHA), számos kozmetikai termékben megtalálható,...

Tippjeink száraz bőr ellen Tippjeink száraz bőr ellen

A bőr gyakran hajlamos a kiszáradásra, különösen a téli hónapokban. Extra ápolásra vágyik, amely intenzív hidratáltságot biztosít. Olyan terméktippeket ajánluk Önnek, amelyek segítségével nem csak a hideg évszakban kényeztetheti bőrét!

Így hosszabbíthatja meg nyári tündöklését Így hosszabbíthatja meg nyári tündöklését

Talán vége a nyárnak, azonban ez nem jelenti azt, hogy fel kell adnia bőrének aranyló ragyogását. Fedezzen fel három elengedhetetlen terméket, amelyektől még nyaralás után is tündökölni fog.

Après Ski Routine bőre számára Après Ski Routine bőre számára

Ha van elég hó és napsütés, nincs jobb a síelésnél. Irány a sípálya! Sajnos a fagyos hőmérséklet és a száraz levegő nagyon megterheli bőrünket, ami kiszáradást és kirepedezést eredményezhet.

Clean Girl Aesthetic Clean Girl Aesthetic

Bárki, aki aktív a közösségi média felületein, minden bizonnyal hallott már a legújabb trendről: Clean Girl Aesthetic. Tippjeink segítségére lehetnek a minimalista, természetes smink elkészítésében.

Beauty Trends 2023 Beauty Trends 2023

Elkezdődött az új év és vele együtt a Beauty-Area 2023. Legyen szó bőrápolásról vagy sminkről, az új év számos újítást hoz magával. Elárulunk 2 dolgot, amelyekre idén számíthat.

3 lépés a kifejező tekintetért 3 lépés a kifejező tekintetért

Ápolt és ragyogó szemek, hosszú, telt szempillákkal - megmutatjuk szemkörnyékápoló kedvenceinket az élénk szemekért, amelyek lenyűgöznek eleganciájukkal és tökéletességükkel.