Magazin

Csillagjegy kiadás: Vízöntő (1.21. - 2.19.) ♒ Csillagjegy kiadás: Vízöntő (1.21. - 2.19.) ♒

Karizmatikus, lojális, kreatív és toleráns – ezekkel a tulajdonságokkal szokták jellemezni a Vízöntő csillagjegyet. Tudja meg, mely szépségápolási termékek dobogtatják meg igazán a Vízöntők szívét!

5 tipp a hosszú és erőteljes hajért 5 tipp a hosszú és erőteljes hajért

Sok nő hosszú hajra vágyik. Nem is csoda, hiszen számos frizuralehetőség közül választhat – legyen szó fonásokról, tengerparti hullámokról, elegáns hullámokról vagy kontyról. Azonban a megfelelő ápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a haj hosszú...

Pantone Color of the Year 2022 Pantone Color of the Year 2022

Megválasztották a Pantone Color of the Year 2022 győztesét! A különlegesség: idén a Pantone Color Institute által egy teljesen újratervezett színről van szó. Élénk ibolyakék, ibolyavörös árnyalatokkal: PANTONE 17-3938 Very Peri

Tippjeink száraz bőr ellen Tippjeink száraz bőr ellen

A bőr gyakran hajlamos a kiszáradásra, különösen a téli hónapokban. Extra ápolásra vágyik, amely intenzív hidratáltságot biztosít. Olyan terméktippeket ajánluk Önnek, amelyek segítségével nem csak a hideg évszakban kényeztetheti bőrét!

Az Ön szilveszteri szépségkalauza Az Ön szilveszteri szépségkalauza

Az ideális szépségkalauz a közelgő újévre: előkészítő ápolási lépések a ragyogó bőrért, tippek a lélegzetelállító smink elkészítéséhez, valamint jótékony, kényeztető program az újév első napjára!