Magazin

5 tipp a ragyogó, egészséges fogakért

Az első benyomás nagyon fontos, a legjobb egy csábító mosollyal kiegészítve. Ennek a 7 tippnek a segítségével egészséges és szép ápolást biztosíthat a fogai számára! Tudjon meg többet!

6 tipp az egészséges és tartós barnuláshoz!

Az arany, ropogós nyári szín sok odaadással jár. Ezért kell a nehezen megszerzett barnaságunkat a lehető legtovább megőrizni. 6 tipp segítségével elmagyarázzuk, hogyan is működik!

Melyik a megfelelő szérum az Ön bőre számára?

A tápláló arcszérum a mindennapi ápolási rutin tökéletes kiegészítője, azonban csak akkor, ha megfelel az Ön bőrigénye számára. Elmagyarázzuk Önnek, hogy mely szérum a legmegfelelőbb az Ön számára!

5 szépségtrükk a nyárra

Nyár, nap, napsütés - szeretjük a meleg évszakot! Azonban az ápolási rutinunkat a hőmérséklet kihívások elé állítja. Ebben a blogban megismerheti az idei nyár 5 legjobb szépségtrükkjét!

Szalicilsav / BHA - minden, amit tudni kell róla!

Szalicilsav vagy BHA - az összetevő mindkét néven ismert, különösen, ha a peelingekről beszélünk. Az ápolókba beépítve a hatóanyag egészségesebb, egyenletesebb és ragyogóbb bőrt biztosít. A cikkből megtudhatja, hogyan is hat valójában és, hogy kik...

Meet the Founder: Zarkoperfume

Interjút készítettünk a dán Zarkoperfume illatmárka alapítójával, Zarko Ahlmann Pavlovval. A skandináv hangulat ihlette márka különösen híres grandiózus, molekuláris illatairól.

CBD a kozmetikumokban: minden, amit tudni kell róla!

Ha a kannabiszról és a kenderről beszélünk, az emberek már nem csak a bódító gyógynövényekre gondolnak. A kannabidiol (CBD) kozmetikumokhoz alkalmazva nagyon hatékony lehet. Tudjon meg többet, mi áll a hype mögött.

Meet the Founder: Dr. Dennis Gross

A "Meet the Founder" című interjúsorozatunkban bemutatjuk a kedvenc márkája mögött álló embereket. A Dr. Dennis Gross alapítójával beszélgettünk, akinek a neve megegyezik a márka nevével. Vajon milyen történet áll a New York-ból származó...

Fenntarthatóság a fürdőszobában - 5 Tipp

A fenntartható életmód egyre fontosabbá válik, az ápoló termékek esetében is. Azonban gyakran nem tudja az ember, hogy hol is kezdje. Ezért összegyűjtöttünk Önnek 5 egyszerű tippet, amelyek segítségével fenntarthatóbbá teheti a fürdőszobáját.

Ápoló, krém vagy kenőcs - Mi a különbség?

Amiket minden nap használunk: ápolók, krémek és kenőcsök. Pontosan mi a különbség, és melyik keverék, mire való? Készítettünk Önnek egy áttekintést, amelyből többet megtudhat az ideális és helyes használatukról.