Dr.Jart+ Dermask Ultrajet Peeling Solution

Intenzíven tisztító maszk két lépésben

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

GinZing™ Refine and Refresh Peel-Off maszk
Kit Vitality - 7 napos szépségápolási program
Bio Thai Kit Rebalance 7 Days Beauty Routine

Leírás

Intenzív ápolás a tökéletes bőrért két egyszerű lépésben.

A Dr. Jart+ Dermask Ultrajet Peeling Solution a benne lévő cellulóznak köszönhetően megváltoztatja lila színét, ezzel is megmutatva a bőr pH-jának változását. A kényeztető bőrápolás két egymást követő lépésben történik:

Elsősorban a szénsavval dúsított púderből készült peeling intenzíven tisztít minden bőrpórust és megelőzi a szennyeződések kialakulását. Ezenkívül a cukorradír és a papaya enzimek kölcsönhatása egyenletességet és fényt biztosít.

Ezzel szemben az AHA komplexet és különféle alma-, rózsa-, narancs- és rozmaringkivonatokat tartalmazó pH-kiegyenlítő kendőmaszk nyugtatja az irritált bőrt. Az allantoin és az olívaolaj biztosítja a szükséges nedvességellátást. Így a bőr pH-értéke természetes egyensúlyba kerül és egészséges, valamint friss arcbőrt jön létre.

Alkalmazás:

Alaposan tisztítsa meg arcát a peeling esszenciával. Ezután óvatosan felviheti arcára a pH-kiegyenlítő maszkot. Várjon egy pillanatot, amíg kis buborékok képződnek és a maszk színe megváltozik. 3-5 perc elteltével óvatosan leöblítheti a maradékot.

Termékfajták: Maszkok, Peeling
Márka: Dr.Jart+
Bőrtípus: Minden bőrtípusra
Tuljadonságok: Állatokon nem tesztelt, Hidratáló, Pórusfinomító
Alkalmazási terület: Arc

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dr.Jart+ Dermask Ultrajet Peeling Solution