5 tipp a forró nyári napokra

5 tipp a forró nyári napokra

Őrizze meg hideg vérét a meleg hőmérséklet ellenére is

Bár a nyarat sokan az év egyik legszebb hónapjának tartják, a meleg hőmérséklet gyakran egyre nagyobb megterhelést jelent a test és a lélek számára egyaránt. Öt egyszerű tippünk segítségével azonban könnyedén védekezhet a meleg ellen!

1. tipp: Langyos vizes zuhany

Valójában sokszor el sem tudunk képzelni jobbat egy hideg zuhanynál a forró napokon, de ez valójában kontraproduktív, hisz a hideg víz sokkolja a keringést, növeli a vérnyomást és az erek gyorsan összehúzódnak. Az eredmény: lehűlés után még jobban izzad. Ezért zuhanyozáskor célszerű langyos vizet használni.

Tippünk: A Holika Holika Aloe 92% Tusfürdő intenzíven hidratál és ellensúlyozza a bőrirritációt. Az aloe vera, az uborka és az ázsiai gázló kivonatai további frissességet biztosítanak.

2. tipp: Frissítés útközben

Egy frissítő szérum spray ideális társ lehet útközben. A NEOGEN H2 Dermadeca Serum Spray lágy permettel hidratálja a bőrt és revitalizáló hatású. A pihentető felfrissülés garantált!

3. tipp: Extra frissesség a hűtőből

A Peter Thomas Roth uborkás gélmaszk extra hűsítő hatást fejt ki, ha hűtőszekrényben tárolja. A frissítő maszk uborka kivonattal és aloe verával gazdagítva optimális nedvességet biztosít a bőrnek - napozás után is tökéletes!

4. tipp: Lábáztatás lefekvés előtt

A lábak és a lábfejek gyakran megduzzadnak és elnehezednek egy hosszú, forró nap után. Tippünk: lábfürdő borsmentás, vagy egyéb fürdőadalékkal, jégkockával! Egy pihentető lábmaszk tökéletesen kiegészíti a szépségprogramot. Az Iroha Socks Peppermint Relaxing zokni enyhíti a nehéz, fáradt láb érzését, valamint selymesen puhává teszi azt.

5. tipp: Melegvizes palackból hűtőpalack

Tényleg működik: egyszerűen töltse meg a melegvizes palackot hideg vízzel, tegye be a hűtőbe körülbelül két órára, majd élvezze a hűsítő hatást.