The Organic Pharmacy Virgin Cold Pressed Rose Hip Olaj

Arcolaj

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

The Organic Pharmacy Antioxidant  Face Cream
The Organic Pharmacy Lifting Eye Gel
The Organic Pharmacy Antioxidant  Face Gel

Leírás

Az Organic Pharmacy Virgin Cold Pressed Rose Hip arcápoló olaj kiegyensúlyozottá és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

A chilei biogazdálkodásból származó csipkebogyó magolaj az első hidegen sajtolásból származik, ezért megtartotta minden értékes és bőrfiatalító és javító tulajdonságát. A gazdag arcápoló minden bőrtípusra alkalmas, és a retinsavnak, a karotinoidoknak és az esszenciális zsírsavaknak köszönhetően számos pozitív hatással van a bőrre: enyhül a napozás okozta korai bőröregedés, valamint csökkennek a finom vonalak, ráncok, illetve hegek. Az eredmény egy erős, élettel teli és megfiatalodott arcbőr. A készítmény a csipkebogyóolajon kívül tömjént és nerolit is tartalmaz, amelyek szintén tápláló és bőrfiatalító tulajdonságokkal rendelkeznek.

Alkalmazás:

Rendszeres használatával csökkennek a napozás okozta bőrelszíneződések és ráncok. Ehhez alkalmazza a terméket reggelente és esténként az érintett területeken, körülbelül három-négy hónapon keresztül.

Két csepp olaj elegendő egy kezeléshez. A friss, rózsaszínes bőrpír három hónapos kezelés után halványítható. Az olaj igazi sokoldalú tehetség, és a sérült vagy igénybevett haj kezelésére is alkalmazható: masszírozzon két csepp olajat hajmosás után a nedves hajba.

Termékfajták: After Sun, Olajok, Nappali ápolók, Éjszakai ápolók
Márka: The Organic Pharmacy
Bőrtípus: Minden bőrtípusra, Normál bőr, Kombinált bőr, Száraz bőr, Zsíros bőr, Érett bőr, Érzékeny bőr, Tisztátalan bőr
Hajtípus: Sérült haj, Száraz haj
Tuljadonságok: Vegán, Biztonságos tehesség idején, Alkoholmentes, Ásványolaj mentes, Állatokon nem tesztelt, Anti-Aging
Speciálisan: Nőknek

Vásárlói vélemény magyar nyelven: The Organic Pharmacy Virgin Cold Pressed Rose Hip Olaj