2021 Adventi naptár: 13. meglepetés

2021 Adventi naptár: 13. meglepetés

24 exkluzív szépségápolási meglepetés Önnek

A mai adventi ajándéktasakban egy olyan terméket talál, amely megdobogtatja a szépségápolási szívét: Dr. Dennis Gross Alpha Beta® Peel Universal Formula.

Dr. Dennis Gross Daily Peel legendás eredeti formulája, öt különböző savból áll, amelyek irritáció nélkül ellensúlyozzák az öregedés három jól ismert jelét: a bőr tónusának és szerkezetének egyenlőtlenségei, a finom vonalak és ráncok, valamint a pórusok kitágulása.
Az 1. lépés tele van fiatalító, erőteljes, mégis kíméletes hámlasztó savakkal. A 2. lépés kordában tartja az alfa-hidroxisavakat, és ellátja a bőrt anti-aging összetevőkkel, táplálja, kisimítja, és visszaadja annak ragyogását. Tehát a bőre nemcsak tökéletesen felkészült a későbbi ápolásra, hanem azt még hatékonyabbá is teszi.

Alkalmazás:

1. lépés - Naponta egyszer masszírozza körkörös mozdulatokkal a megtisztított, száraz bőrbe, amíg a párnát száraznak nem érzi. Hagyja hatni 2 percig.
2. lépés - Ugyanazzal a technikával, mint az 1. lépést, amíg a második párna is majdnem száraz lesz. Ne öblítse le a bőrt vízzel, és ne használjon alkoholt tartalmazó termékeket, például arcvizet, használat közben vagy után.

Az adventi naptár a Dr. Dennis Gross Alpha Beta® Peel Universal Formulát eredeti méretben (3 alkalmazás) tartalmazza.