A bázikus bőrápolás titka

A bázikus bőrápolás titka

Ismerje meg az alapítót!

Az angol Sönd márka mögött két barát, Markus és Eileen áll. Céljuk egy hatékony bőrápoló termékcsalád kifejlesztése volt - kifejezetten az érzékeny és problémás bőr számára. Feltettünk néhány kérdést Markusnak.

1. Miért olyan különlegegesek a Sönd termékei?

Markus: "A termékeink támogatják a bőr természetes, lúgos környezetét. Szinte minden más termék pH-értéke savas tartományban található, ez az alapvető különbség. Vásárlóink olyan eredményeket érhettek el, amelyeket korábban soha. A termékeink a bőr legmélyebb sejtrétegeiben fejtik ki hatásukat, valamint támogatják a gyógyulási és regenerációs folyamatokat. A természetes bőr lúgos pH-értékű - akárcsak a Sönd termékei. "

2. Mik a bázikus bőrápolás előnyei?

Markus: "A lúgos hatásnak négy fő előnye van: egyrészt hidratálja a bőrt. Másrészt a bázikus ápoló termékek támogatják a test és a bőr természetes pH-értékét, így biztosítják az optimális sejtműködést. Erősítik a természetes védekezőképességet. Negyedszer a rugalmas bőr megőrzése érdekében megerősítik a kötőszöveteket. "

3. Mit takar a „Sönd” márkanév?

Markus: "Bőrünk állapota erősen befolyásolja azt, hogy hogyanis érezzük magunkat. Ha a bőrünk problémás, például ha pattanások alakulnak ki, akkor ez befolyásolhatja az önbizalmunkat. Minden ember különleges. Mi pedig szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben. A "Sönd" márkanév a "besonders"(különleges) szóból ered. Kiragadtuk a "Sond" -ot és hozzáadtunk egy umlautot, amely a német gyökereinket jelzi. "

4. Milyen termékek tartoznak a márkához, és kombinálhatóak-e más márka termékeivel?

Markus: "Jelenleg öt termékünk van: tisztító krém, nappali krém, éjszakai krém, szérum, táplálékkiegészítő. Mivel a piacon lévő legtöbb termék savas pH-értékkel rendelkezik, ezért csökkenthetik azt a hatást, amit termékeink segítségével elérhetnek. Tudjuk, hogy mindenki bőre eltérő, ezért nem létezik egy egységes formula. Az embereknek maguknak kell eldönteniük, hogy melyik a számukra megfelelő.

A termékek parabén, szulfát, ftalátok és formaldehid - még a más néven nevezettektől is - mentesek. Állatokon végzett tesztek nélkül. "

5. Melyik bőrtípus számára alkalmas a Sönd bőrápolási sorozata?

Markus: "A termékeket érzékeny és problémás bőrű emberek számára fejlesztették ki. A vásárlók, akik száraz ekcéma, pattanások vagy pikkelysömör ellen használták a termékeket, kiváló eredményeket tudtak elérni. "

6. Mennyi idő elteltével tapasztalható a változás/ javulás?

Markus: "Ez emberről emberre változik. Pattanások, ekcéma és száraz bőr esetén azonban a vásárlók néhány nap alatt javulást tapasztaltak a bőrükön."