2021 Adventi naptár: 18. meglepetés

2021 Adventi naptár: 18. meglepetés

24 exkluzív szépségápolási meglepetés Önnek

A mai adventi ajándéktasakban egy különleges meglepetést talál: YLUMI Sleep Weel & Wake Up étrendkiegészítő.

Ez egy tisztán természetes étrendkiegészítő kiváló minőségű növényi anyagokkal és vitaminokkal.

A "Sleep Well" kapszulák melatonint, B1-vitamint, magnéziumot és niacint tartalmaznak. A gondosan válogatott összetevők segítenek enyhíteni a jetlag-érzést és lerövidíteni az elalváshoz szükséges időt. További pozitív tulajdonságok: az idegrendszer normál működésének támogatása, a normál mentális működés, valamint a normál energia-anyagcsere.

A "Wake Up" kapszulák koffeint, B12-vitamint, B2-vitamint és glicint tartalmaznak. Összetevői hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. A kapszulák támogatják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét és a bőr normál állapotának fenntartását.

Javasolt fogyasztás: A nyugodt alvás érdekében vegyen be 2 Sleep Well kapszulát egy pohár vízzel kb. 60 perccel lefekvés előtt. A következő nap reggelén vegyen be 2 Wake Up kapszulát egy pohár vízzel. A terméket hűvös, száraz helyen tárolja. Tartsa távol gyermekektől. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Gyermekek és terhes nők számára a termék fogyasztása nem ajánlott. 100%-ban vegán, laktóz-, glutén-, cukor-, valamint tartósítószer- és színezékmentes.

Az adventi naptár Sleep Weel & Wake Up kapszulát tartalmaz.