Az Ön szilveszteri szépségkalauza

Az Ön szilveszteri szépségkalauza

Fedezze fel a szilveszteri ápolási és smink-tippjeinket!

Az ideális szépségkalauz a közelgő újévre: előkészítő ápolási lépések a ragyogó bőrért, tippek a lélegzetelállító smink elkészítéséhez, valamint jótékony, kényeztető program az újév első napjára!

Ápoló a ragyogó bőrért

A szépség szerelmesei számára egy kiterjedt ápolási program a szilveszteri készülődés része: azonnali hatású peelingek, maszkok a kisugárzásért és szemtapaszok a ragyogó megjelenésért - kezdődhet a szépségprogram!

Tippjeink:

Smink WOW-effektussal

Ellenállhatatlan megjelenés csillogó árnyalatokkal vagy intenzív szín az ajkakon - esetleg mindkettő? Szilveszterkor lehet egy kicsivel több! Egy azonban biztos: hosszantartó smink, amely egész éjszaka kitart!

Tippjeink:

  • Fullest Volumizing Mascara - ILIA Beauty: Ezzel a szempillaspirállal azonnal nagyobb volument adhat a szempilláinak - a csábító megjelenésért! Az ápoló arginin és B5 provitamin speciális formulája erősíti a szempillákat és fontos tápanyagokkal látja el azokat.
  • Szemhéjfesték - Inika Cosmetics: Ez a szemhéjfesték különösen gazdag pigmentekben, és egész estén keresztül javítja megjelenésünket. A tartós színek akár szemhéjfestékként, akár szemceruzaként is használhatók, valamint még az érzékeny szemek számára is tökéletesek.
  • Kismatte™ Lip Trio - Sigma Beauty: Egy hosszan tartó ajakrúzs nem hiányozhat szilveszterkor sem. A Sigma által gyártott, folyékony mini rúzsok minden kézitáskában elférnek, intenzív színt és kényelmes viseletet biztosítanak!

Másnap

Az újév első napja ideális egy kis kényeztető programhoz, hogy eltüntesse az előző esti jeleket. Ezek a termékek a legjobb barátaink egy hosszú éjszaka után!

Tippjeink: