Mondjon búcsút a narancsbőr elleni harcnak

Mondjon búcsút a narancsbőr elleni harcnak

Lassan melegebbé válik az időjárás és hamarosan a harisnya is elhagyható lesz. Itt az idő a problémás területek nyárra való előkészítésére. Egy meglehetősen állandó téma továbbra is: Cellulit!

Bárkinek, akinek például combján kialakult a narancsbőr, annak általában később nagyon nehéz megszabadulnia attól - még egészséges táplálkozással és sporttal is. A Cosmeterie szupersztárja azonban hatékonyan felveszi a harcot a bosszantó cellulit ellen: Skin689 Anti-Cellulite krém.

Mi különbözteti meg ezt a krémet? A normál krémek csak a bőr felső rétegébe hatolnak be, de a cellulit oka sokkal mélyebben van. A Skin689 a CHacoll® komnlex által pontosan itt fejti ki hatását.

Rendszeres 6 hétes alkalmazása által a bőrfelület simább lesz, rugalmassága javul. A krém már az első alkalmazás után selymesen lágy érzetet biztosít és kellemes illatot hagy maga után.

Természetesen a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres testmozgás is segít.

Azok számára, akik kíváncsiak lettek: A felső karok, valamint a dekoltázs és a nyak esetében, kimondottan ezekre a testrészekre kifejlesztett krémek érhetőek el.