3 lépés a kifejező tekintetért

3 lépés a kifejező tekintetért

Helyezze szemét a rivaldafénybe

Ápolt és ragyogó szemek, hosszú, telt szempillákkal – megmutatjuk szemkörnyékápoló kedvenceinket, amelyek lenyűgöznek eleganciájukkal és tökéletességükkel.

1. lépés: A megfelelő szemkörnyékápoló alapként

A szemkörnyékápolás gyakran elfelejtődik a napi bőrápolási rutin során. A szem körüli érzékeny, finom bőr nagy odafigyelést igényel. A Dr. Tonar EYE szemkörnyékápoló krém biztosítja a bőr számára a szükséges hidratálást és olyan fontos tápanyagokat, mint az A-vitamin, a hialuronsav, a sárgabarackmagolaj és az E-vitamin, hogy szeme ragyogjon.

2. lépés: Használjon szempillaszérumot!

A szempilla hosszának és volumenének tökéletesítéséhez egy kiváló minőségű szempillaszérum ajánlott. Az M2 Beauté Eyelash Awakening Serum serkenti a növekedést és támogatja a szempillákat a korai szempillahullás megelőzésében.

3. lépés: Tökéletes eredmény a Volumen-szempillaspirál segítségével

Egy jó szempillaspirál végső soron megadja a szempilláknak a szükséges kiemelést és maximális hosszúságot. Természetesen a szempillaspirál kiválasztása kulcsfontosságú. A SWEED Lash Lift szempillaspirál innovatív keféjével a szempillák első harmadát is eléri és bevonja, ezáltal a szemek különösen hangsúlyosak lesznek.