Peter Thomas Roth Water Drench Duo

Hidratáló erő duóban - hosszan tartó hatással

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM éjszakai szérum
Peter Thomas Roth Potent-C Power Szérum
Peter Thomas Roth Peptide 21™ Wrinkle Resist Szérum
Leírás

A sima, üdébb és fiatalosabb arcbőrért készített duóban - Peter Thomas Roth Water Drench termékeivel.

A hialuronsav és a kollagének kiválasztott formulációjának kombinációja segít abban, hogy az arc finom bőrének fontos része nedvességet kapjon. A Water Drench hidratáló puhán fekszik a bőrön, és akár 72 órán keresztül ápolja értékes összetevőit: a 30% koncentrált hialuronsav komplex, a pentavitin és a ProHyla tartós hatással bír, így a bőr puhább, lágyabb, simább és üdébb lesz. A finom vonalak és a ráncok csökkennek, az arcbőr fiatalosnak és selymesnek tűnik. A krém gyorsan felszívódik és teljesen súlytalannak érzi a bőrét. Olajoktól és parfümöktől mentes.

A Water Drench szemgél felfrissíti a szem körüli bőrt. Az 50% hialuronsav komplexnek köszönhetően nagyszerű nedvességet biztosít, amely akár 72 órán át is kitart. A finom vonalak kitöltődnek, a ráncok csökkennek, a szem alatti duzzanatok és sötét karikák jelentősen csökkennek. Az olyan összetevők, mint az AcquaCell, a malachit komplex, valamint a koffein és a haloxil lehetővé teszik. A finom, érzékeny bőr a szem körül selymesen puhává válik, és friss színben ragyog.

Javasolt felhasználás:

Water Drench hidratáló: Naponta kétszer vigye fel a megtisztított arcbőrre.

Water Drench szemgél: Rendszeres használat esetén naponta kétszer vigye fel a szem környékére, és gyengéden masszírozza be.

Márka: Peter Thomas Roth
Bőrtípus: Minden bőrtípusra, Érett bőr
Tuljadonságok: Anti-Aging
Alkalmazási terület: Szem, Arc

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Peter Thomas Roth Water Drench Duo