5 tipp a hosszú és erőteljes hajért

5 tipp a hosszú és erőteljes hajért

Így érheti el álmai hajkoronáját

Sok nő hosszú hajra vágyik. Ez nem is csoda, hiszen számos frizura közül lehet manapság már választani – legyen szó fonott frizurákról, tengerparti hullámokról, elegáns hullámokról vagy kontyról. Azonban a megfelelő ápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a haj hosszú távon erős és egészséges maradjon. Elárulunk Önnek 5 tippet, melyekkel semmi sem állhat álmai hajának útjába!

1. tipp – Ne mossa meg a haját túl forró vízzel: A túl forró víz gyorsabban kiszáríthatja a haját, ezért hajmosáskor mindig ügyeljen a megfelelő vízhőmérsékletre – a langyos víz az ideális.

2. tipp – Csak a hajtöveket samponozza be: Valójában elegendő, ha csak a haj gyökerébe masszírozza be a sampont, hiszen a sampon leöblítésekor a haj hossza és vége amúgy is megtisztul.

3. tipp – A haj hosszának ápolása: Hosszú hajtincseinknek nagyon jót tesz az olyan különleges ápolás, melyet a kondicionálók, maszkok, olajok vagy ápoló spray-k nyújtanak. Ezek javítják a haj fésülhetőségét is. A következők fésülési módszer a leghatékonyabb: Először fésülje meg a hajvégeket, majd óvatosan haladjon tovább felfelé, hogy a kefe ne húzza ki a hajszálakat.

4. tipp – Táplálkozás: Az étrend is fontos szerepet játszik a hosszú és egészséges haj elérésében és megtartásában. Ehhez elsősorban a cink, a fehérje, az A-, C- és E-vitamin, a vas és az omega-3 zsírsavak járulnak hozzá.

5. tipp – Használja a megfelelő termékeket : A hajápoló termékekben is keressen jó minőségű összetevőket. Tippünk a hosszú és erős hajért: A Medical Beauty Long & Strong termékcsaládja. Győződjön meg arról az innovatív összetételről, amely rendkívül hatékony ápoló anyagokat tartalmaz. Ezek a fejbőrtől a hajvégekig nedvességgel látják el a hajat, ugyanakkor ellensúlyozzák a haj töredezését.

Az eredmény: több fény, rugalmasság és volumen!