Szuper anyák a szépségiparban

Szuper anyák a szépségiparban

Vezérigazgatók, erős nők és szuper anyák.

Az anyák szuperhősök, a legjobb barátok, példaképek és néha lelkészek is. Ezért szeretnénk Önöknek bemutatni ezt az 3 hölgyet, akik mindemellett saját céget is alapítottak. Womenpower at its best!

Sophie Ryba / Cosmeterie

Először is szeretnénk bemutatni a cég alapítóját, Sophie-t. 2014-ben megalapította a Cosmeterie céget, ezáltal lehetővé téve független üzletek és márkák számára az online megjelenést. Időközben nemcsak az online üzlet alapítójaként és vezérigazgatójaként, hanem szuper anyaként is megállja a helyét.

Dr. Theresa Friedrich / Derma ID

Theresa Friedrich célja, amikor 2011-ben megalapította a saját cégét, az volt, hogy kiváló minőségű arcápoló termékeket kínáljon. A vállalkozás nagyon sikeres, valamint a termékek alkalmasak érzékeny bőrtípus esetén és allergiások számára is, minden terméket maguk állítanak elő és mégegyszer kézzel ellenőrzik mielőtt a vásárlóhoz kerülne. Szuper anyukaként a Derma ID legnépszerűbb termékei között vannak olyanok, amelyek anyák és gyermekek számára is ideálisak.

Isabel Zinnagl / Alma Babycare

A vállalkozást Isabel Zinnagl lánya, Alma ihlette, mivel születése után felfedezte, hogy nincsen olyan ápoló termék a piacon, amely minden követelménynek megfelelne. Így alapította meg 2016-ban az Alma Babycare márkát. Ezenkívül 2014 óta a "Salon Mama" blog üzemeltetője, és két gyermek édesanyja.