Meet the Founder: éternel

Meet the Founder: éternel

Interjú Sihame Azizzal

Az éternel márka a tiszta és természetes összetevőinek köszönhetően mindenkit levesz a lábáról, egy kicsit komplex multikulturális, amely szeretettel egy hatalmas egészhez kapcsolódik. Így foglalható össze az alapító Sihame Aziz élettörténete. Ő az arc az éternel márka mögött.

Hogyan foglalná össze eddigi életútját?

Algériából származom, 1999-ben Európába költöztem. Első állomásom Párizs volt, a kutatás ötletével. Felfedezni vagy megváltoztatni valamit. Azonban az életnek más tervei voltak velem: Tunéziában megismerkedtem a jelenlegi férjemmel egy nyaralás során. Eredetileg Irakból menekült, de akkor már Bécsben élt. Így kerültem én is Bécsbe.

Itt viszonylag gyorsan megtanultam németül, és a honosítás után elkezdtem gyógyszerészi tanulmányaimat. Eleinte a német nyelv okozott akadályt, azonban sok türelemmel és a nagyon kedves osztrák barátok segítségével gyorsan el tudtam igazodni. Végül is a nyelv a beilleszkedés legfontosabb kulcsa. Ez így történt, sikeresen tanultam gyógyszerészetet, és elvégezhettem az aspiráns évemet a gyógyszertárban. A hosszú tanulmányok, valamint a sikeres záróvizsga ellenére a gyógyszeriparba mentem, és a gyógyszer-jóváhagyási területen dolgoztam. Azonban én személy szerint a nagyvállalati világban nem találtam meg azt, amit kerestem az életemben. Tíz év után elmentem egy kisebb céghez, ahol továbbra is a jóváhagyásért voltam felelős. 2013-ban megtettem a lépést az önállóságom felé. Azóta kis és közép, különösen német vállalkozásoknak adok tanácsot a fitoterápia, azaz a növényi gyógyászat területén, valamint észak-afrikai és közel-keleti gyógyszer-jóváhagyásokkal foglalkozom.

Hogyan jutott el ehhez a lépéshez?

Valójában egy nagyon tragikus esemény volt a pozitív fordulópont az életemben. 2013-ban elkaptam a mellrákot. Ez teljesen felforgatta az életemet. Mindenekelőtt teljesen megváltoztatta az élettudatosságomat. Hirtelen sokat kérdeztem, mit eszek, és mit kenek a bőrömre. Így jött az ötlet az éternel megalapításához. Annak ellenére, hogy valójában a szintetika világából származom, mindig úgy éreztem, hogy a fitoterápia világa vonz.

Vissza kellene térni a kezdetekhez. Néha az egyszerűség az összetettség. Az éternel ezt a természetes és kiváló minőségű hitelességet kínálja. A legjobb alapanyagok, például a fügekaktuszmagolaj és az argánolaj (omega-6-ban és E-vitaminban mindkettő nagyon gazdag). Víz HELYETT hidrolátokat és aloe vera-levet használnak. Ezek a nyersanyagok hidratáló, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antivirális hatásúak. Körülbelül egy tonna (!) fügekaktuszmagra van szüksége egy liter olaj előállításához, és egy liter körülbelül 600 euróba kerül. Ezzel a termék minőségét szeretném hangsúlyozni.

Nem akarok ezzel meggazdagodni, hanem szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a nőknek vigyázniuk kell, hogy ne használják mérgező összetevőket tartalmazó termékeket. Ezért kínálom a legjobb és legértékesebb összetevőket (amelyeket az észak-afrikai régióban évszázadok óta használnak a szépségápolásban) megfizethető áron.

Mit szeretne elérni az éternel márka segítségével?

Összefoglalva: Szeretném felhívni a figyelmet a jó nyersanyagokra és termékekre. Őszinte akarok lenni. Vissza akarok adni valamint a világnak.