Étrendkiegészítő a kozmetikában

Étrendkiegészítő a kozmetikában

Minden, amit a Nutricosmetics-ről tudni kell.

Ha benéz a mai kozmetikai szekrényekbe, már nem csak a "szokásos" ápoló termékeket fedezheti fel. A krémek és a szérumok mellett ampullákat, tasakokat, drazsékat és tabletták is találhat. Itt megtudhat mindent a kozmetikai étrendkiegészítőkről, más néven Nutricosmetics-ről!

Miért "Nutricosmetics"?

A Nutricosmetics két angol kifejezésből - Nutrition (étrend) és Cosmetics (kozmetikum) - kifejezésből származik, és a két terület átfedését jelenti. Ezek a Nutricosmetics termékek erősítik a hajat, a bőrt és a körmöket, valamint támogatják ezek szépségét. A legfontosabb összetevők és azok hatásai:

A-vitamin származékok: A bőr és a nyálkahártyák működését és ellenállását védő, szabályozó tulajdonságok.

C-vitamin: Serkenti a kollagénképződést és a kötőszövetet, támogatja a bőr regenerálódását és véd a káros UV-sugárzás ellen.

E-vitamin: Megelőzi a káros UV-sugárzás bejutását és támogatja a sejtmembrán védelmét.

Omega-3 zsírsavak: Hozzájárulnak a normális agyműködéshez, látáshoz és szívműködéshez.

Gamma-linolsav: Hozzájárul a faggyúmirigy szekréciójának szabályozásához.

Béta-karotin: Semlegesíti a szabad gyököket és támogatja a sejtmembrán védelmét.

Ezt tudják a Nutricosmetics termékek

Az úgynevezett "Beauty Food" az ápoló termékek kiegészítéseként szolgál, mivel ez nem képes behatolni a bőr minden rétegébe, főként az epidermiszben hat. A bőr öregedési folyamata viszont nagyrészt a bőr sokkal mélyebb rétegeiben megy végbe.

A Nutricosmetics termékeknek a szépségápolási rutinját támogatniuk, a bőr funkcióit és szerkezetét védeniük kell. A védőréteg megerősítésével a bőr gyorsabban regenerálódhat, valamint jobban tárolhatja a nedvességet és erősítheti a bőr saját védekezőképességét.

A Nutricosmetics egyik előnye a célzott alkalmazási lehetőség; különböző étrendkiegészítők szedhetők bizonyos bőrproblémák esetén.

Ne adagolja túl!

Az étrendkiegészítők a hagyományos szépségápolási rutin nagyszerű kiegészítői lehetnek. Azonban figyelmesnek kell lennie és soha sem szabad többet bevenni a gyártó által ajánlott mennyiségnél. Ezenkívül a Nutricosmetics termékek nem kombinálhatóak egyszerűen, ezért előzetes tájékozódásra van szükség. Ha nem tartják be az ajánlott napi bevitelt, kellemetlen mellékhatások jelentkezhetnek.

Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet!