Szilárd sampon: Amit tudni kell róla!

Szilárd sampon: Amit tudni kell róla!

Kevesebb műanyag, jobb ápolás

Szilárd sampon és kondicionáló

A szilárd tusfürdő, a sampon és a kondicionáló az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált. A praktikus ápolók olyanok, mint a folyékony változatok, csak nem tartalmaznak vizet, valamint a kiváló minőségű összetevők koncentráltan hatnak. Sok műanyagtól szabadulhat meg fürdőszobájában.

Mivel a szilárd samponok nem tartalmaznak adalékanyagokat (például szilikonokat) és tartósítószereket, így kezdetben eltarthat egy kis ideig, míg a haja és a fejbőre megszokja a terméket. Az átmeneti szakasz után haja egészségesebb és sűrűbb lesz.

Előnyök:
⫸ Nincs műanyag csomagolás
⫸ Rendkívül gazdaságos
⫸ Kevés, kiváló minőségű alapanyag
⫸ Különösen gyengéd a bőr és a haj számára
⫸ Tökéletes utazáshoz

Hidratáló sampon a haj számára!

Kedveli a műanyagmentes, vegán és gyengéd ápoló termékeket? Mi is! Ezért szeretjük annyira a Foamie szilárd samponját! Az Aloe You Vera Much az aloe verának és a mandulaolajnak köszönhetően tökéletes a száraz haj, az 5,5-es pH-érték ideális a haj és a fejbőr számára.

Alkalmazás

Tartsa a szilárd sampont a folyó víz alá, kezei között habosítsa fel és oszlassa el a habot a haján és a bőrén, majd alaposan öblítse le. Használat után tegye a sampont egy száraz szappantartóba a zuhanyzón kívül, hogy a levegőn megszáradhasson. A következő használatig tárolja a sampont a tartóban.

Fotocredits: FOAMIE