A Föld napját ünnepeljük – ma és minden nap

A Föld napját ünnepeljük – ma és minden nap

Mi így állunk ki a környezetvédelem mellett

Minden év április 22-én ünnepeljük a Föld napját. Egy nap, amelynek célja, hogy az emberek nagyobb megbecsülést tanúsítsanak a környezet iránt, figyeljenek a korlátozott természeti erőforrásokra és gondolják át saját fogyasztói magatartásukat. A Cosmeterie is rendkívül fontosnak tartja a fenntarthatóság témáját. 2018 óta klímasemlegesek vagyunk, illetve termékeink szállításához környezetbarát és műanyagmentes anyagokat használunk. Logisztikai központunkban a zöld áramot saját fotovoltaikus rendszerrel állítjuk elő.

Fedezze fel a Cosmeterie világának néhány fenntartható szépségápolási márkáját, amelyek Önnél sem hiányozhatnak.

Bio Thai

A Bio Thai termékei a természet által biztosított, legjobb összetevők felhasználásával készülnek, ügyelve azok sértetlenségére, ellenőrizve a teljes termelési folyamatot. A cél a bőr természetes funkcióinak helyreállítása, valamint egyensúlyba hozása. A hatékony és érzékelhető eredményekért.

Minden termék szintetikus parfüm, színezék, parabén, paraffin, ásványi olaj, szilícium- és állatkísérlet mentes.

Kia Charlotte

A Kia-Charlotta egy 100%-ban vegán és kegyetlenségmentes kozmetikai márka, amely a prémium körömlakkok gyártására összpontosít. Évente kétszer, az őszi-téli és tavaszi-nyári szezonra új, trendorientált színekkel egészül ki a kollekció. A Kia-Charlotta körömlakkok célja, hogy pozitivitást és új impulzust biztosítsanak, így minden terméknek inspiráló neve és története van.

Kjaer Weis

A skandináv minimalizmus találkozik New York szellemiségével: Kirsten Kjaer Weis dán származású és New York-ban élő make-up artist ezt a két ellentétet ötvözi márkájában. A luxus és a fenntarthatóság megalkuvás nélküli kombinációja - a termékek természetes, minősített összetevői mindig megfelelnek a luxustermékek szabványainak.

A stílusos újrafelhasználható fémcsomagolás különösen időtálló – a szépség, a luxus és a fenntarthatóság kombinációjának tökéletes megtestesítője.

PonyHütchen

Fenntarthatóság, ami folyamatosan továbbfejlődik: kezdetben DIY-projektnek indult egy fürdőszobában, néhány év alatt azonban innovatív, berlini székhelyű natúrkozmetikai céggé fejlődött. A cég manufaktúrájában kiváló minőségű ápolószerek készülnek, amelyek nagyobb fenntarthatóságot visznek a mindennapi életbe. Rendkívüli, bio minőségű növényi eredetű összetevők alkotják a magas minőségű dezodor krémek, szappanok és samponok alapját, amelyek minden bőrtípus számára alkalmasak, beleértve a száraz bőrt is. A környezetvédelem mindig kiemelt szempont a csomagolásnál, ezért a cég elsősorban újrahasznosítható vagy újrahasznosítható tubusokban kínálja termékeit.