A Jade Roller helyes használata és hatásai

A Jade Roller helyes használata és hatásai

Anti-Aging masszázs

Túl keveset alszik és túl sokat dolgozik? Ebben az esetben feltétlenül be kell szereznie egy Jade rollert! A kis eszköz ideális ahhoz, hogy valami jót tegyen a bőre és az elméje számára. A roller olyan gyógyító kövekből készül, mint a rózsakvarc, a jáde vagy a hegyikristály, amelyek a bőrrel érintkezve optimális hatást biztosítanak.

A rollerek hatásai

A roller napi használata pihentető hatást nyújt, valamint ragyogóvá teszi az arcbőrt néhány perc alatt. A Gua Sha és Jade roller masszázs eltávolítja a szennyező anyagokat a testből. Rendszeres használata serkenti a bőr saját kollagénképződését. Az eredmény egy ragyogó, friss bőr!

Előnyök:

⫸ Anti-Aging hatás
⫸ Anti-Stress hatás
⫸ Csillapítja a szem körüli duzzanatot és a karikákat
⫸ Méregtelenítő hatás
⫸ Serkenti a nyirokrendszert
⫸ Erősíti a bőrápolók hatóanyagait
⫸ Természetes ragyogás biztosít használat után

A Gua Sha kőből és a rózsakvarc rollerből álló ajándékszett tökéletes mindennapi használatra vagy ajándékként is. A segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki a bőréből. A tiszta rózsakvarc kő a fürdőszoba kiváló kiegészítője. Fedezze fel most!

Alkalmazása

Használat előtt, tisztítsa meg az arcát! A jobb hatás érdekében használhat a roller masszázshoz szérumot vagy arckrémet. Alapszabály: A rollert mindig belülről (vagyis az arc közepétől) kifelé mozgassa, és minden ponton 3-5 alkalommal menjen át. Ne csak oda-vissza, hanem mindig egy új vonalon, gyengéd nyomással az arc közepétől görgesse.

  • Homlok: Helyezze a rollert a homlok közepére, és görgesse a haj vonalának irányába. Ismételje meg 3-5 alkalommal. Ezután görgesse középről a halántékok irányába, többször megismételve balra és jobbra.
  • Szem: A szemek ápolására a kisebb roller használata ajánlott. Csukja be a szemét, és görgesse a rollert nagyon gyengéden a belső szemhéjtól a halántéka felé. Ezután jöhet az alsó szemhéj környéke. 3-5 alkalommal görgesse a rollert belülről kifelé a halánték irányába.
  • Arc: Görgesse a rollert, többször megismételve, az orrlyukaktól indulva az arccsontok át, a halántékokig. Mozgassa a rollert gyengéd nyomással az áll közepétől, az állkapocs csont mentén a fülek/halántékok irányába.

Használat után, fertőtlenítővel vagy szappannal, valamint vízzel tisztítsa a rollert.

Tipp: Tegye a rollert egy éjszakára a hűtőszekrénybe, ezáltal maximális hatást érhet el a duzzadással és a szem környéki karikákkal szemben.