Melyik a megfelelő szérum az Ön bőre számára?

Melyik a megfelelő szérum az Ön bőre számára?

Elmagyarázzuk Önnek, hogy mely ápolásra van szüksége.

A legjobb érzés a világon? Egy olyan tápláló arcszérum felvitele az arc tisztításához, amelyet a bőr azonnal felszív, valamint hidratálttá és boldoggá teszi azt. A bőrápolás megszállottjai pontosan tudják, miről beszélünk. De mi a célja az arcszérumoknak, és melyik milyen bőrtípus számára alkalmas?

Mi is az az arcszérum?

Ha egy szérummal egészíti ki az arcápolási rutinját, akkor egy magas koncentrációjú, különösen könnyed állagú ápolást biztosíthat, ezáltal a bőre különösen jól képes magába szívni az összetevőket. Mivel nem tartalmaz zsírosító hozzávalókat, a szérum különösen hatékonyan hatol be a bőrbe, és hosszabb ideig képes ellátni a szükséges összetevőkkel. Alapvetően ezért ajánlott minden bőrtípus számára egy szérumot használni, így kielégítve a bőr igényeit.

Mikor alkalmazandó egy szérum?

Az arc tisztítása után mindig használjon egy szérumot a tiszta, kezeletlen bőrre. Az, hogy reggel vagy este használja, az függ az összetevőktől. Az antioxidatív vitaminokkal teli szérum véd a káros környezeti hatásokkal szemben a nap folyamán, ezért reggelente kell alkalmazni. Este aktív összetevőket - BHA, AHA, retinol - tartalmazó Anti-aging szérumot kell használni.

A felvitel tetszés szerint eltérő lehet. Vigyen fel néhány csepp szérumot közvetlenül az arcára, majd gyengéden masszírozza el. Vagy oszlassa szét a terméket a kezei között, és finoman nyomja a tenyerét az arcához. Egy másik lehetőség, hogy a szérumot egy arcroller segítségével dolgozza el, és az egészet egy nyugtató arcmasszázzsal kombinálja.

Melyik a megfelelő arcszérum az Ön bőrtípusa számára?

Szérum normál bőr számára és pigmentfoltok ellen

Ha Ön a normál bőrtípusú emberek közé tartozik, akkor az Ön számára különösen ajánlott egy C-vitamint tartalmazó szérum használata. Ezek táplálják és revitalizálják a bőrt, antioxidatív hatásuknak köszönhetően védik a bőrt a szabad gyökökkel szemben, valamint egy nagyszerű ragyogást varázsolnak! Ezenkívül a vitamin meggátolja a túlzott melaninképződést és ellensúlyozza az öregedési foltok kialakulását.

Szérum száraz bőr számára

A hialuronsavat tartalmazó szérumok egy igazi csodafegyverek a száraz bőr számára. Az összetevők hidratálják bőrt és támogatják annak rugalmasságát - ezáltal Anti-aging hatást biztosítva.

Szérum érzékeny bőr számára

Érzékeny bőr esetén gyengéd, nyugtató összetevőket használjon, például aloe verát vagy körömvirágot. Ezáltal gyengéden hidratálhatja a bőrét, valamint erősítheti annak ellenállóképességét.

Szérum Anti-aging hatással

A bőröregedés jeleinek késleltetéséhez retinolt, ferulinsavat, glikolsavat vagy peptideket tartalmazó szérumokat alkalmazzon. Támogatják a bőrvédőgát helyreállítását, valamint kisimítják a finom vonalakat és ráncokat.

Szérum a tisztátalan bőr számára

A szalicilsav nem igazán kedveli a tisztátalanságot és a pattanásokat, azonban ezért szeretjük őt még jobban! A power összetevő hadat üzen a tisztátalan bőr számára, és megtisztítja a bőrt.

Reggel és este különböző szérumokat is beépíthet az ápolási rutinjába, némelyikeket közvetlenül is kombinálhatja egymással.