Une Nuit Nomade - különleges parfümök, nagy elismeréssel

Une Nuit Nomade - különleges parfümök, nagy elismeréssel

Az illatok útinaplója

A datolyafák, a zöld oázisok, a hűvös tengeri szellő és az illatos virágcsokrok segitségével próbálták az Une Nuit Nomade alapítói megragadni az „Ezeregyéjszaka” érzését, és palackba zárni. A három részes kollekció - „Une Nuit à Bali”, „Une Nuit à Montauk”, „Une Nuit à Omán” - nagyon jól sikerült. A különleges parfümök mindegyike egy utazás a távoli kontinensekre és az aromák világába, amelyek annyira egyediek, hogy azt fogja gondolni, hogy még soha sem szagolt ilyet. Alexandra Cubizolles és Philippe Solas megengedték, hogy feltegyünk néhány kérdést a lenyűgöző alkotásaikkal kapcsolatban.

Mi különbözteti meg az Une Nuit Nomade kreációit a többi illattól?

Az Une Nuit Nomade a designer-parfümök családjába tartozik, tehát az olyan ritka parfümök közé, amelyek nem találhatóak meg mindenhol. Különös figyelmet fordítunk a parfümjeink összetételére, minőségére és összetevőire. Nem arra törekszünk, hogy mindenkinek megfeleljünk, hanem inkább arra, hogy az egyedi illatok segítségével egy kedvenc pafümöt készítsünk és egy másik közönséget csábítsunk el.

Az illatok közül melyikkel tudnak a legjobban azonosulni?

Azt mondanám, hogy az Ambre Khandjar. Ő egy igazi keleti illat. Ez a borostyánszínű parfüm erőteljes, édes illatjegyekkel rendelkezik, valamit bőrszerű jegyei tartós hatást kölcsönöznek neki, amelyet különösen szeretek.

Mit jelent a parfüm az Önök számára? Mivel kötik össze?

Mindig van egy emlék, amivel össze lehet kötni. Ez az illat varázsa. Tudatosan vagy tudat alatt egy boldog pillanatra emlékeztet vagy egy illatra, amely bevésődött az elmémbe. Ez egy nagyszerű lehetőség a személyiség és a hangulat kifejezésére. Ez az oka annak, amiért szívesen változtatok meg egy illatot.

Ha a "Jardins de Misfah" és a "Murmure des Dieux" ruhadarabok lennének, hogyan néznének ki?

A "Jardins de Misfah" egy hosszú, színes, V-nyakkivágású tunika lenne, anyagokból készült rongyszőnyeggel, valamint egy nagy bőrövvel, amely szélben kissé mozog. A "Murmure des Dieux" egy szép, halvány rózsaszín lenvászon ing, amelyet egész nap lehetne hordani - akár a tengerparton is.

Mi a legnagyobb kihívás egy új illat megjelenésekor?

Miután kiválasztottuk és elkészítettük a parfümöt, a legnehezebb lépés bemutatni a vásárlóknak azt remélve, hogy ugyanazok a meglátásaik, mint a miénk, és ugyanaz a történet járja át őket.

Vannak olyan illatjegyek, amelyek egy új illat készítésénél nem jöhetnek szóba?

Minél jobban telik az idő, annál merészebbek a kreációk. A legfontosabb dolog, hogy a parfüm eredeti maradjon, valamint viselhető legyen. Azonban vannak olyan illatjegyek, amelyeket kevésbé alkalmazunk, ilyen például a nagyon gyümölcsös, a tengeri és az ózonos jegyek. De akár már holnap is érkezhet egy kreáció ezekkel az illatjegyekkel, amit nagyon szeretni fogunk.

Bárki viselhet bármilyen illatot, amely tetszik neki, vagy a parfümnek egyeznie kell a személyiséggel/személlyel?

A parfüm nem egy egyszerű vagy egyértelmű választás, mivel sokat elmond az emberről. Azonban, mint már mondtam, tudatosan vagy sem, de a választás gyakran érzelmi. Az impulzusvásárlók szerint: "Megszagolom, tetszik, megvásárolom". Általában időbe telik a megfelelő parfüm megtalálása. Újra és újra ki kell próbálni. Én azt vallom, hogy időt kell adni a parfümnek, hogy teljesen a magáénak érezhesse, mintha az egy névjegykártya lenne. Szerintem semmi értelme annak, hogy csak azért választok egy parfümöt, mert szeretem azt a márkát.

Inkább permetezzünk a levegőbe egy illatfelhőt, és menjünk bele, vagy tusolás után használjuk a parfümöt? Mi az Önök tippje arra, hogy mely területeken és hogyan lehet a parfümöt a legjobban használni ahhoz, hogy hosszú ideig tartson és érezhető legyen?

Én azt javasalom, hogy a bőrén használja a parfümöt. Mindenkinek más a pH-értéke, így az illat mindig egyénenként alakul ki. Fújja a csuklójára vagy a nyakára, néha a hajára. Használat után soha ne dörzsölje össze a csuklóját, mert ez széttörheti a molekulákat. A parfümöt úgy lehet dekantálni, mint a jó bort. A parfümök eltarthatósága az összetételüktől is függ. Én szívesen fújom be azokat a ruhákat is, amelyeket másnap felveszek, mert a halovány illat csodálatos.