Beauty meets High-Tech

Beauty meets High-Tech

A szépségápolás új kora!

A Dr.Dennis Gross High-Tech LED fényterápiás maszkja hatékony a ráncok, az akné és a pigmentfoltok ellen. Minden egyben, mindent otthon. A Dr. Dennis Gross SpectraLite FaceWare PRO használatához mindössze három perc szükséges!

A High-Tech maszk 100 piros LED fény és a 62 kék LED fény különleges kombinációja. Ez három különböző kezelési lehetőséget biztosít: piros fény, kék fény vagy piros és kék fény kombinációja.

A piros fény serkenti a kollagén és az elasztin természetes termelését a ráncok, a pigmentzavarok, a nap okozta károsodás és a bőrpír csökkentése, valamint a bőr sűrűségének növelése érdekében.

A kék fény felveszi a harcot az akné-baktériumokkal szemben és hatékony a tisztátalanságok ellen.

A piros és kék fény kombinációja egyidejűleg hat a ráncok és akné ellen. Emellett segít a bőrpír megnyugtatásában, valamint csökketni a gyulladást és jelentősen javítja a bőr sűrűségét. Nyugtatja a bőrpírt, csökkenti a gyulladásokat és jelentősen javítja a bőr sűrűségét.

Az alkalmazása nagyon egyszerű: Helyezze fel a maszkot megtisztított arcára és válassza ki a kívánt kezelési módot. A három perces kezelési idő után a készülék automatikusan kikapcsol.
Sokat utazik? Nem probléma! A Drx SpectraLite FaceWare Pro-t bárhol elfér és USB-csatlakozóval tölthető.