Know How - Arcápolás

Know How - Arcápolás

A tökéletes smink alapja a tiszta és természetes bőr. Számtalan különféle ápoló termék létezik: Tonikok, szérumok, peelingek, maszkok és a klasszikus krémek.

De nem csak a termékek, hanem a helyes sorrend is fontos szerepet játszik, mivel a termék csak így tudják biztosítani feladataikat. De milyen sorrendben haszáljam a termékeket? Íme egy lista!

MI?

MIKOR?

HATÁS

ALKALMAZÁS

Tisztítás Minden nap reggel / este A smink és a szennyeződések eltávolítása. Alaposan tisztítsa meg arcát, nyakát és dekoltázsát.
Tonik / Arcvíz Minden nap az arctisztítás után A bőr természetes pH-értékét szabályozza és felkészíti azt a további ápolók felszívódására.

A tonikot egy vattával körkörös mozdulatokkal oszlassa el bőrén.

Szérum Minden nap a tonik után és a nappali vagy éjszakai krém előtt Kiegészítő intenzív ápoló. A könnyed textúra a bőr mélyebb rétegeibe hatol be. A tonik után a szérumot körkörös mozdulatokkal masszírozza el és minden felesleget nyomkodjon el.
Nappali krém A szérum után minden reggel Erősíti a természetes védőgátat, nedvességet és ápolást biztosít a nap folyamán.

Kis mennyiségű terméket vigyen fel arcára, nyakára és dekoltázsára, majd masszírozza el.

Éjszakai ápoló Minden nap a tisztító és tonik után Támogatja a bőr természetes regenerálódási folyamatát és javítja a természetes védőgátat.

Este egyenletesen vigye fel és masszírozza el. Hagyja ki a szemkörnyéki területet.

Szemkörnyékápoló krém Minden nap reggel és este Az érzékeny szemkörnyéki terület ápolása a korai ráncképződés ellen és a hidratálásért.

Az éjszakai krém után vigye fel a szemkörnyéki területre és nyomkodja el.

EXTRA ÁPOLÁS

Peeling

Hetente egyszer szükség szerint. Ezután alkalmazza a tisztítót. Eltávolítja az elhalt bőrsejteket és támogatja a vérkeringést.

Gyengéden masszírozza el, majd langyos vízzel öblítse le.

EXTRA Ápolás

Maszk
Heti 1-2 alkalommal a tonik után. Jobb ellenállás a negatív környezeti hatásokkal és stresszel szemben. Csökkenti a természetes öregedés jeleit és további tápanyagokat biztosít. Alkalmazza a maszkot szükség szerint. Hagyja 10-15 percig hatni, majd langyos vízzel mossa le.