Beauty Trends 2023

Beauty Trends 2023

Ezek az údonságok várnak Önre

Elkezdődött az új év és vele együtt a Beauty-Area 2023. Legyen szó bőrápolásról vagy sminkről, az új év számos újítást hoz magával. Elárulunk 2 dolgot, amelyekre idén számíthat.

P.S. Ne aggódjon, nálunk nem kell várnia a trendekre: máris megtalálhatja a szépségvilág legtrendibb termékeit.

Trend #1: Skin Care infused Make-up

A hagyományos sminktermékek használata gyakran irritációhoz vezet, mivel kevés értéket tulajdonítanak az összetevők minőségének. Emiatt jelenleg olyan sminktermékek szereznek hírnevet maguknak, amelyek nem csak az ígért eredményt biztosítják, hanem gazdag formulájukkal és kiváló minőségű hatóanyagokkal kényeztetik bőrét. Ez a trend számos előnyt kínál bőrének, mivel az ápolás és a smink egy termékben egyesül, így sok időt is megtakaríthat.

Tippjeink:

  • A PURITO Cica Clearing BB krém hidratálja a bőrt és természetes fedésének köszönhetően egyenletes arcszínt biztosít. A Centella Asiatica-val gazdagított BB krém gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek különösen előnyösek száraz, érzékeny és irritált bőrtípusok esetén.
  • Az ILIA Beauty Super Serum Skin Tint SPF 30 egy súlytalan szérum, amely intenzíven ápolja a bőrt, kiegyenlíti a bőr tónusát, valamint minimalizálja a finom vonalakat és tökéletlenségeket a természetes eredmény érdekében.
  • A Kjaer Weis szájfénye gyengéden színezi az ajkakat, és félig átlátszó, ragyogó fényt biztosít. Ugyanakkor a benne található minősített bio összetevők, mint például a csipkebogyómag- vagy a napraforgómagolaj, intenzíven ápolják ajkait.

Trend #2: Body Care

Amikor a bőrápolásról van szó, a legtöbb ember a teljes arcápolási rutinra gondol, de nagyon ritkán jut eszébe a teljes testápolás. Ennek most vége: A bőr az emberi test legnagyobb szerve, és nem csak az arcon található. Emiatt nem csak a kiváló minőségű arcápoló termékekre kell összpontosítani, hanem az egész test gazdag ápolására.

Tippjeink:

  • A Bio Thai Easy Cream intenzíven hidratáló és tápláló hatóanyagokkal kényezteti bőrét, így aktívan ellensúlyozza a száraz és sápadt bőrt.