Après Ski Routine bőre számára

Après Ski Routine bőre számára

Ápoló tippjeink síeléshez

Ha van elég hó és napsütés, nincs jobb a síelésnél. Irány a sípálya! Sajnos a fagyos hőmérséklet és a száraz levegő nagyon megterheli bőrünket, ami kiszáradást és kirepedezést eredményezhet.

Ez az oka annak, hogy a lejtőn töltött nap után több időt kell szánnia a bőrápolásra. Az Après Ski Routine segítségével újra ragyogóvá varázsolhatja bőrét.

1. lépés: Hidratálás, hidratálás és még több hidratálás

Síelés közben bőre több órán keresztül ki van téve a jeges és különösen száraz levegőnek, ami kiszáradáshoz vezethet. Ennek elkerülése érdekében elengedhetetlen a kiváló minőségű hidratálókrém. A NUORI Vital arckrém egy könnyű krém, amely visszaadja a bőr vitalitását. A krém összetétele egyedülálló, hialuronsavat tartalmaz, amely mélyebben behatol a bőrbe és helyreállítja a bőr természetes nedvességháztartását.

További hidratáló termékeket itt talál.

2. lépés: Új ragyogás a szemkörnyéki terület számára

Két pályán töltött nap után előfordulhat, hogy szeme alatt sötét foltok jelennek meg, és a szemkörnyék veszít ragyogásából. Mivel a szem körüli bőr különösen érzékeny, a szemmaszkok segíthetnek a fáradt és stresszes szemkörnyék gyengéd kényeztetésében. A Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra-Gel szemtapasz azonnali frissességet biztosít és minimalizálja a finom ráncokat.

Találja meg az Ön számára megfelelő szemkörnyékápolót itt.

3. lépés: Álomszép, puha ajkak

A száraz és kicserepesedett ajkak nem csak vizuálisan nem vonzóak, de általában kellemetlenek, sőt, fájdalmasak is. A gazdag ajakápolónak ezért mindenképpen az Asprès Ski rituálé részét kell képeznie.

Fedezze fel az ajakápoló termékeket itt.