Az ellenállhatatlan tekintetért

Az ellenállhatatlan tekintetért

Tippek a tökéletes szempillaspirál kiválasztásához

Nyűgözzön le mindenkit gyönyörűen ápolt szempilláival! Akár volumennövelés, hosszabbítás vagy tökéletes ív: itt garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet!

Volumennövelés

Szempillái vékony szálúak? Akkor engedje meg, hogy vastagabb kefével, valamint dúsabb sörtékkel rendelkező szempillaspirálokat ajánlunk Önnek. Így szempillái intenzívebbnek és dúsabbnak tűnnek majd,

Tippünk: Az M2 BEAUTÉ Black Nano Mascara Nutrition & Natural Growth terméke, amely nemcsak lélegzetelállítóan hosszú, mélyfekete és dús szempillákat biztosít, hanem rendszeres használat mellett a rendkívül hatékony aminosavaknak köszönhetően serkenti a szempilla növekedését is. A volumenkefe optimálisan formálja szempilláit, a rendkívül hatékony ápoló összetevő pedig ellenállóbbá teszi a szempillákat.

A tökéletes ívért

Ha nincs természetesen ívelt szempillája, rengeteget segíthet a megfelelő szempillaspirál. Ehhez egy olyan kefe szükséges, amelyet közvetlen a szempillavonalnál alkalmazhat. A még intenzívebb "lifting hatásért" több réteg felvitele ajánlott. Szempillagöndörítőt is használhat, hogy szempilláinak még különlegesebb ívet adjon.

Tippünk: Az ILIA Beauty Limitless Lash szempillaspirálja, amelynek innovatív kétoldalas keféje precíz felvitelt tesz lehetővé, meghosszabbítja a szempilláit és hatásosabb ívet garantál. A tápláló formula 99%-ban természetes összetevőkből áll, és ápoló shea vajat, arginint és méhviaszt tartalmaz.

Hangsúlyos szempillák

Előnyben részesíti a természetes eredményt? Akkor olyan szempillaspirál-keféket ajánlunk, amelyek sok apró, egymáshoz közel fekvő sörtével rendelkeznek. Használatukkal a szempillák egyetlen mozdulattal szétválaszthatók.

Tippünk: Volumennövelés csomósodás nélkül: homokóra formájának köszönhetően a SUPERFLUID Unlash Me szempillaspirál minden pillát elér, így a termék egyenletesen oszlik el – a természetesen hangsúlyos szempillákért!

Végtelenül hosszú szempillák

A rövidebb szempillák optikai meghosszabbításához olyan szempillaspirált válasszon, amelynek meglehetősen finom és hosszú keféje van. Ezzel minden szempilla külön-külön elérhető, illetve a szempillaspirál a szempillák tövétől a végéig felvihető. Felvitelkor ügyeljen arra, hogy a szempillaspirált valóban egészen a szempillák végéig alkalmazza. Így még hangsúlyosabb hatást érhet el.

Tippünk: A NUI Cosmetics PANGO természetes szempillaspirálja lágyan siklik a szempillákon, és hosszú szempillákat és volument biztosít. A természetes formula többek között kávét és gyógynövényeket tartalmaz a szempilla növekedésének serkentésére.