Melyik arcmaszk illik a bőrtípusomhoz?

Melyik arcmaszk illik a bőrtípusomhoz?

Minden igényhez a tökéletes maszk

Az arcmaszkok különböző textúrákban, valamint összetevőkkel kaphatók. A cél mindenki számára ugyanaz: az ápolt bőr megóvása. Bemutatjuk, hogy melyik bőrtípushoz, melyik arcmaszk a legmegfelelőbb.

Krém maszkok

A krém maszkok sűrűbb állagúak, ezért könnyen felvihetők akár ecsettel, vagy az ujjaival. Tápanyagban gazdag összetételüknek köszönhetően különösen intenzív bőrápoló hatással rendelkeznek. Bármely bőrtípus számára alkalmazhatóak, azonban különösen ajánlott száraz és érett bőr számára.

Gél maszkok

A gél maszk frissességet biztosít a bőr számára! Gyorsan feltöltik a bőr nedvességraktárait, a tápláló összetevőkkel ápolják azt, valamint fiatalos megjelenést kölcsönöznek. Az eredmény természetes ragyogású, feszesebb arcbőr. Bármely bőrtípus számára!

Gyógyító agyag maszkok

A gyógyító agyag maszkok mélytisztító hatásúak. Gyakran használják tisztátalan vagy zsíros bőr esetén. Felszívják a pórusokat eltömítő felesleges faggyút, megakadályozzák a mitesszerek és a tisztátalan bőr kialakulását, valamint leküzdik őket. Száraz bőr esetén, a gyógyító agyag maszk alkalmazása után, használjon hidratáló szérumot!

Éjszakai maszkok

Az éjszakai maszkok intenzív ápoló hatást biztosítanak, a hatóanyagaik az éjszaka folyamán különösen jól felszívódhatnak.

Alkalmazás szempontjából azonosak: hetente egyszer használja az éjszakai maszkot a normál arckrém helyett. Tisztítás után vigye fel az arcára, masszírozza be körkörös mozdulatokkal, és feküdjön le. Másnap reggel azonnal egy frissebb arcszínnel ébred. Bármely bőrtípus számára alkalmazhatóak. Érzékeny bőr esetén, az éjszakai használat előtt, egy kis bőrfelületen tesztelje a maszkot.

Peeling maszkok

Az enyhe savaknak, a legfinomabb természetes részecskéknek (például vulkáni hamu, vagy agyag), valamint az enzimeknek köszönhetően, a peeling maszkok selymes bőrt biztosítanak, mivel az elhalt bőrsejteket és a felesleges faggyút óvatosan eltávolítják. Finomítják a pórusokat. Ideálisak gyorsan zsírosodó, valamint tisztátalanságra hajlamos bőr számára.

Kendőmaszkok

A kendőmaszk egy vékony anyagból készült termék, amely arcformára van vágva. Különleges hatóanyagokkal, valamint hidratáló szérumokkal itatják át őket. A kendőmaszkokat külön-külön csomagolják. Egyszerűen hajtsa szét és helyezze arcára, a száját, valamint a szemét szabadon hagyva.

Ennek az az előnye, hogy a keze használatkor tiszta marad, semmi nem csepeg a ruhájára, valamint nem kell aggódnia azon, hogy a megfelelő mennyiségű krémet vitt fel, mivel ezek a maszkok már tartalmazzák.

Bármely bőrtípus számára alkalmazhatóak, mivel szinte minden bőrszükséglethez létezik megfelelő maszk.