Peptid - miért olyan hatékony a ráncok ellen

Peptid - miért olyan hatékony a ráncok ellen

Anti-Aging hatóanyag

A tudományos kutatások ígéretes eredményeket mutatnak a peptidek bőrápolásban történő alkalmazásával kapcsolatban. Kiváló Anti-Aging tulajdonságaikkal erősítik a bőrgátat, és hozzájárulnak a fiatalos megjelenéshez. Ezenkívül a peptidek a bőr számára nagyon jól tolerálhatóak, ezért érzékeny bőrre is alkalmazhatóak.

Mik a peptidek?

A peptidek (mint például a keratin, a kollagén vagy az elasztin) a test saját fehérjeépítő kövei, amelyek megtalálhatók a sejtekben, valamint a kötőszövet, a haj és a köröm részét képezik. Stimulálják a bőr regenerációs folyamatát, ezért ezeket a kozmetikai ipar kiváló Anti-Aging hatóanyagának tekintik. A klinikai vizsgálatok megerősítették, hogy a peptidek bizonyíthatóan részt vesznek a sejtnövekedésben, a sejtvitalitásban és a bőrmegújulásban.

A peptidtartalmú termékek rendszeres használatával feszesebb és fiatalabb bőr érhető el.

A peptidek egyéb hatásai

  • Növeli a bőr ellenállóképességét
  • Bőrnyugtató tulajdonságok
  • Javítja a bőr rugalmasságát
  • Stimulálja a kollagéntermelést
  • Minimalizálja a finom ráncokat
  • Növeli a bőr nedvességtartalmát

Peptideket tartalmazó termékek

De-Stressed Tonic 1.2 a True North-tól

A De-Stressed Tonic 1.2 az Aloe Vera Balancing komplexnek köszönhetően tisztítja, hidratálja, valamint nyugtatja a bőrt. A hialuronsav intenzív nedvességet biztosít, és kellemes bőrérzetet nyújt. A fő összetevő a Syn-Tacks - a peptidek kombinációja, amely stimulálja a sejtfehérjéket.

3. Collagen Management Contour Lift ampulla Dr. Temt-től

Ez a rendkívül koncentrált hatóanyag szérum láthatóan feszesíti az arckontúrokat és nagy mennyiségű nedvességgel látja el a bőrt. Intenzív formulája kollagén- és elasztinképző peptideket, valamint hialuronsavat tartalmaz. A C-vitamin egy kollagén komponenssel kombinálva, segíti a kollagén és az elasztin indukáló peptidek hatását. A hialuronsav intenzíven hidratálja a bőrt, valamint egyenletesebb megjelenést biztosít.

Fotocredits: Paula's Choice