Meet the Founder: Dr. Dennis Gross

Meet the Founder: Dr. Dennis Gross

A sikeres márka mögött álló arc.

Ezúttal a Meet the Founder keretei közt a Dr. Dennis Gross bőrápolási márka történetét meséljük el. A New York-ból származó, azonos nevű alapító korunk egyik leginnovatívabb bőrgyógyásza.

Meséljen egy kicsit magáról és eddigi karrierjéről.

New York-ban nőttem fel, és mindig is szerettem a tudományokat. Pályafutásomat bőrrákkutatóként kezdtem, a melanomát tanulmányozva a Memorial Sloan Kettering-nél. Itt ismertem meg a bőrsejtek viselkedésének bonyolultságát, hogy valójában mi is teszi őket "boldoggá", valamint hogyan lehet olyan szállítórendszereket kifejleszteni, amelyek a lehető legjobb módon képesek behatolni a bőrsejtekbe a megfelelő kezelés biztosítása érdekében. Eleinte nem tudtam, hogy bőrgyógyász akarok lenni. Azonban miután minden napomat a laborban töltöttem, rájöttem, hogy olyasmit szeretnék csinálni, amivel közvetlen segítséget nyújthatok az emberek számára. Több, mint 25 éve nyitottam meg az első bőrgyógyászati rendelőmet, és jelenleg két praxissal rendelkezem: egy Manhattanben és egy Hamptonsban. 21 évvel ezelőtt megalapítottunk egy bőrápolási márkát, amely mára egy globális márkává nőtte ki magát.

Mi inspirálta, hogy megalapítsa a saját cégét, valamint mi áll annak filozófiai hátterében?

A feleségem, Carrie inspirált erre. Az első randinkon órákon át beszélgettünk a bőrápolásról - megmutatta az általa használt hidratáló krémeket, és megdöbbentem. A készítmények semmilyen hatóanyagot nem tartalmaztak, lényegében csak divatos hidratálók voltak, amelyek nem rendelkeztek valódi Anti-Aging hatással. Ekkor fedeztem fel a hatékony bőrápoló termékek hiányát a piacon, és tudtam, hogy be tudom tölteni ezt az űrt. Először az Alpha Beta Peel terméket fejlesztettem ki, egy "In-Office-Peeling"-et, amely több savat is kombinál, hogy irritáció nélkül nagyszerű eredményeket biztosítson, Carrie ragaszkodott ahhoz, hogy legyen egy otthoni változata is. Tehát az első Dr. Dennis Gross bőrápoló 2000-ben született meg. Minden terméket én állítok össze, kizárólag a legjobb természetes antioxidánsok, vitaminok és növényi anyagok, valamint a tudományosan legjobb szállítórendszerek kombinációjából.

A sorozat létrehozásához a pácienseim inspiráltak. Miután meghallottam, hogy elégedetlenek más bőrápoló termékekkel, elkezdtem különböző otthoni megoldásokat kreálni. Az én filozófiám az, hogy a kiváló minőségű összetevők és a legmodernebb szállítórendszerek kombinációjából valódi eredményeket biztosítsak irritáció nélkül.

Mi a Dr. Dennis Gross név története?

A márkánk az elsők között - ha nem is elsőként - került a klinikai bőrápolók piacára. Egyedülállóak vagyunk abban, hogy egy praktizáló bőrgyógyász vagyok, és én felelek a termékek elkészítéséért. Az azonos nevű márka ígéret a vásárlók számára, hogy minden egyes összetevőt és szállítórendszert teljeskörűen teszteltem, kutattam és ellenőriztem.

Hová helyezi a márkáját 5 év múlva?

Márkánkat megbízható, közismert névnek látom - nemcsak a termékeink miatt, hanem a vásárlók számára nyújtott felvilágosítás miatt is. Van egy bőrápolási mesterkurzusunk, ahol összetevőkről, bőrtípusokról, bőrproblémákról stb. beszélünk, hogy a vásárlók tájékozottak legyenek, és a legjobb terméket választhassák a bőrük számára.