Megszabadulna a cellulittól? Íme egy kis segítség!

Megszabadulna a cellulittól? Íme egy kis segítség!

Feszesítő krémek és hatékony eszközök

Mi is az a cellulit pontosan?

A cellulit a combok és a fenék szubkután zsírszövetének nem gyulladásos elváltozása, amely átlagosan a nők több, mint 80%-át érinti. Szinte kizárólag a nők esetében fordul elő, mivel a kötőszövetük eltérő szerkezetű (párhuzamos kötőszövet szálak, a hálószerű helyett) a férfiakéhoz képest. Ezenkívül a nők bőrének felső rétege vékonyabb, a középső elasztikusabb, valamint általában a legalsó rétegben (bőralja) több zsírsejttel rendelkeznek, mint a férfiak. A zsírsejtek felfelé tolódnak, és a bőralja réteg nem képes azokat egyenletesen visszatartani. Ezáltal a bőrfelülelet egyenetlenné válik, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve. Innen kapta a narancsbőr elnevezést.

Mint olyan, a cellulit nem jelent problémát, mivel nem okoz fájdalmat és nem befolyásolja az egészséget. Azonban sok nő szerint az ártalmatlan dudorok optikailag zavaróak.
Időközben rendkívül hatékony cellulit elleni krémek jelentek meg, amelyek fokozzák a vérkeringést és támogathatják a kötőszövet megszilárdítását. Alakformáló masszázzsal, rendszeres testmozgással és kiegyensúlyozott étrenddel kombinálva kiváló eredmények érhetőek el!

Feszesítő krémek és hatékony eszközök

skin689 Anti-Cellulite krém

A skin689® által gyártott Anti-Cellulite krém néhány héten belül javítja a cellulit megjelenését, mivel a CHacoll® támogatja a kollagénrostok képződését. Ezáltal a szubkután hálózat megerősíthető, amely visszatartja a zsírsejteket, valamint erősebb és feszesebb bőrt biztosít. Az optimális eredmény elérése érdekében a krémet naponta kell felvinni az érintett bőrfelületre, hat-tíz héten keresztül.

Fushi Really Good Cellulite Oil

A bőrfeszesítő Really Good Cellulite Oil csökkentheti a cellulit megjelenését. Rendszeres használat mellett javíthatja a bőr szilárdságát. A Gotu Kola, az egyik legismertebb ájurvédikus gyógynövény, a kávébab olaj és grapefruit olaj kombinációja stimulálja a vérkeringést.

YÙ Beauty Száraz kefe masszázsgombokkal

A YÙ Beauty által gyártott Száraz kefe a masszázsgomboknak köszönhetően intenzívebben hat. A masszázs serkenti a nyirokkeringést. Nem csak az elhalt bőrsejtek távolíthatók el a segítségével, hanem hosszú távú használat mellett a bőr simábbá is válik. A masszázs optimálisan előkészíti a bőrt a további ápolásra, és az hatékonyabban beszívja az aktív összetevőket.