New Year, New Me - kezdje az évet tele energiával a méregtelenítő hatású termékek segítségével

New Year, New Me - kezdje az évet tele energiával a méregtelenítő hatású termékek segítségével

Pozitív hatások a test, a bőr és a haj számára

A további belső és külső ragyogásért

A hideg téli időjárás és az elmúlt hónapok korlátozásai azt eredményezték, hogy kevesebbet mozgunk és több egészségtelen ételt fogyasztunk. Ez hosszú távon nem túl kifizetődő. Egy kis idő elteltével gyengének és kiegyensúlyozatlannak érezheti magát. A bőr tisztátalanná, a haj pedig erőtlenné válik és elvékonyodik a tápanyaghiány következtében. Néhány tipp segítségével felébresztheti belső énjét, hogy újra ragyoghasson és több energiát biztosítson a mindennapokban.

Megfelelő méregtelenítő termékekkel megtisztíthatja testét belülről és kívülről, és új erőt biztosíthat számára. Fedezze fel a kiváló minőségű, méregtelenítő hatású termékek és étrendkiegészítők széles választékát! A méregtelenítő kúra fokozza az anyagcserét és megszabadítja a szervezetét a káros anyagoktól. Kiegyensúlyozott étrenddel és mentális motivációs tippekkel kombinálva jó közérzetet biztosít.

Energia a test, a bőr és a haj számára

YLUMI - szépség belülről

Az YLUMI étrendkiegészítőket sok szeretettel, valamint kizárólag természetes és tesztelt összetevőkből állítják elő a szakértők. Kiváló minőségű gyógynövényeket és gyógygombákat tartalmaznak. Támogatják az immunrendszert, az anyagcserét és hozzájárulnak a normál bőr fenntartásához.
A 100%-ban vegán termékek glutén-, cukor-, peszticid és nehézfém mentesek, valamint állatkísérlet nélkül előállítottak.

Mentális motivációs tippek

Tűzzon ki intenciókat

Tartson szünetet napközben, és ezalatt meditáljon 5-10 percet naponta. Végezhet légzési gyakorlatokat, csak üljön, pihenjen és hagyja, hogy a gondolatai elkalandozzanak, vagy hallgasson online meditációt. Különleges motivációs és energia meditációkat is találhat. A legjobb a reggel végzett meditáció, ilyenkor egy új, napi célt tűzhet ki magának.

Vizualizáljon célokat

A célok kitűzése azért fontos, mert a segítségükkel láthatjuk, hogy mit szeretnénk elérni. Készítsen kartonból egy táblát magának, amely tartalmazza az összes kitűzött célját, amelyet el szeretne érni az elkövetkező évben. Tervezze meg szabadon, kreatívan. Helyezze a táblát egy jól látható helyre, hogy mindig a szeme előtt legyen.