Nyár, nap, napsütés – 3 tipp a tengerparti nyaraláshoz

Nyár, nap, napsütés – 3 tipp a tengerparti nyaraláshoz

Optimális bőr- és hajápolás☀️

Nincs is annál jobb, mint néhány kellemes nap a vízparton. Hagyja maga mögött a mindennapi élet okozta stresszt, szunyókáljon a homokban, hallgassa a tenger lágy hangját, ugorjon a türkizkék vízbe, hogy lehűljön, és fejezze be a napot egy frissítő itallal a kezében a gyönyörű naplementében. A pihenés mellett azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a meleg hőmérséklet, a sós víz és az állandó napsütés nagy kihívást jelent, különösen a bőr és a haj számára. Tippjeink segítségével megtudhatja, hogyan ápolhatja optimálisan bőrét és haját a következő nyári vakáció során.

1. tipp: Élvezze a napsütést, de óvatosan!

Természetesen a napozás egyszerűen a tengerparti nyaralás része. Mindazonáltal mindig tisztában kell lennie azzal, hogy az UVA és UVB sugarak mennyire károsak a bőrére. Ezért a tökéletes fényvédelem KÖTELEZŐ! A Benton Air Fit UV Defence Sun Cream SPF50 faktorral védi a bőrt a nap által okozott károktól, ugyanakkor elegendő nedvességgel látja el bőrét. Könnyű textúrájának köszönhetően a fényvédő ideális sminkalap is. Naponta többször alkalmazza, így az egész napot gond nélkül a strandon töltheti.

Amikor a napfény által okozott károk megelőzéséről van szó, az emberek gyakran elfelejtik védeni ajkaikat, amelyek különösen érzékenyek lehetnek. A Mimitika Sunscreen ajakbalzsam SPF20 megbízhatóan védi ajkait a káros UV-sugaraktól, ugyanakkor védi a kiszáradástól és a repedésektől.

2. tipp: Megfelelő ápolás napozás után

Ahhoz, hogy egy hosszú strandon töltött nap után intenzív ápolással kényeztesse bőrét, javasoljuk, hogy esténként alkalmazzon kiváló minőségű napozás utáni ápolót. A Bio Thai Fresh Sun After Sun nedvességgel kényezteti bőrét és helyreállítja annak egyensúlyát.

3. tipp: Regenerálás igénybe vett hajra

Főleg meleg hőmérsékleten nélkülözhetetlen a tengerben való lehűlés. Sajnos a sós víz eltávolítja a nedvességet a hajból, amely néhány nap után száraznak és törékenynek tűnhet. Ahhoz azonban, hogy a nyaralás alatt ne veszítse el haj fényét, mindenképpen érdemes úszás után alaposan megmosni a hajat és a további ápolásról gondoskodni. Az Olaplex 4-in-1 Hajszerkezet javító maszkja No°8 több fényt, teltséget és rugalmasságot biztosít a nyolcszorosan szabadalmaztatott Bond Building Technológiának köszönhetően. Intenzív nedvességet biztosít a hajnak, amire szüksége van.