Valentin-napi ragyogás

Valentin-napi ragyogás

Ragyogás, akárcsak a friss szerelem

Love Is In The Air - mert mi lehetne szebb, mint a szeretet ünneplése? Akár élete szerelmével, barátaival, családjával vagy csak saját magáért ünnepli a Valentin-napot, az év legromantikusabb napján egy dolgot kell mindenekelőtt tennie: "ragyogni" - kívül és belül egyaránt.

Kölcsönözzön bőrének lenyűgöző Valentin-napi csillogást, és kényeztesse testét a legjobb bőrápoló termékekkel, egy kis szerelmi vallomásként önmagának.

Íme tippjeink és trükkjeink a természetesen ragyogó és friss megjelenésű arcbőrért.

Tipp #1: Puha bőr az egész testen

A bőr a legnagyobb szervünk, ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően ápoljuk.

A gazdag testápoló elegendő nedvességgel és fontos tápanyagokkal látja el a bőrt, hogy különösen puha és ragyogó eredményt érjen el. Ugyanakkor az egész testet gyengéd illatba burkolja, kellemes bőrérzetet teremtve.

Termékajánlások:

  • A NUXE Prodigieux® Lait Parfumé (Testápoló) értékes növényi olajokkal gazdagított, amelyek hidratálják, valamint simává és ragyogóvá teszik a bőrt. A felvitel után a testtej finom csillogást hagy a bőrön.
  • A VERSO Body Lotion segít fakó és matt bőr esetén, miközben kiegyensúlyozza és óvja azt a környezeti hatásoktól. Az eredmény puha és sima megjelenésű bőr.

Tipp #2: Kiváló minőségű szérumok a tökéletes glow-hatásért

Ahhoz, hogy bőrének fiatalos és friss ragyogást kölcsönözhessen, az arcszérumok elengedhetetlenek. A szérumokban az olyan hatóanyagok, mint a hialuronsav vagy a Q10, speciálisan összeállítottak és sokkal koncentráltabbak, mint a hagyományos krémekben. Ez teszi az arcszérumokat igazi power-boosterrekké a bőr számára.

Termékajánlások:

  • A Dr. Tonar ROYAL intenzív széruma aktívan segít bőrének az öregedés első jeleinek leküzdésében, és így lassítja az öregedési folyamatot. Ezenkívül a bőr szerkezete a fokozott kollagénképződés révén megerősödik és feszesebbé válik, ezáltal fiatalosan ragyogó megjelenésű bőr érhető el.
  • A Costa Brazil Sérum Para A Face - Face Serum egy könnyű arcszérum, amely hialuronsav, C-vitaminban gazdag camu camu, açai, rozmaring és breu intenzív kombinációjából áll. A szérum segít javítani a bőr textúrájának és tónusának megjelenését.