5 szépségtrükk a nyárra

5 szépségtrükk a nyárra

A legjobb trendek a forró napokra.

Szeretjük a nyarat! Amit azonban nem annyira szeretünk, azok a kihívások, amelyek az ápolási rutinunkat kihívások elé állítják. Azért, hogy teljes mértékben élvezhesse a nyarat, hoztunk Önnek 5 szépségtrükköt a forró napokra.

1. Szépségtrükk: Rizsvíz

Remek, lágy hajra vágyunk, különösen nyáron. A TikTokozók az ápolt haj új csodaszerére, a rizsvízre esküsznek. - De mi áll a trend mögött?

Évtizedekkel ezelőtt Japánban az emberek fermentált rizsvízbe áztatták a hajukat, hogy serkentsék annak növekedését. Ezáltal rengeteg fehérjét, vitamint és ásványi anyagot biztosítva a haj számára - egy erős alap az egészséges hajnövekedéshez. A kérdés csak az, hogy a rizsvíz valóban serkenti-e a hajnövekedést. Ehhez inkább professzionális ápoló termékeket használjon, amelyek tudományosan is bizonyítottak.

2. Szépségtrükk: Scrunchie

A scrunchie-t egyszerűen csak szeretni kell, főleg a nyári küzdelmek során! Mindegy, hogy lófarok, copf vagy messy bun - a stílusos hajgumik nemcsak fokozzák a tökéletes megjelenést, hanem hihetetlenül kényelmes viselet is biztosítanak. Ezenkívül különösen gyengédek a haj számára, valamint nem húzzák és törik meg a hajat. Tökéletes nyári hajgumik és kiegészítők!

3. Szépségtrükk: Funky French

A francia manikűr nagyon divatos ezen a nyáron, azonban nem klasszikus értelemben, hanem funky módon! Ehhez a technikához a körmök végeit nem fehér színűre festik, hanem nyári színeket használnak, így érnek el színes szivárványra hasonlító körmöket. Ha inspirációt keres, akkor a népszerű #coloredfrench #funkyfrench vagy #frenchtipnails hashtagek alatt találhat!

4. Szépségtrükk: Salty Waves

Igen, jól olvasta, nem elírás. A Beach Waves frizurát egy új trend, a Salty Waves váltotta fel! A Beach Waves 2.0-s verziója egy kicsit lazább és szándékosan rendetlenebb. Ehhez először egy volumen samponnal mossa meg a haját, majd használjon egy Salty spray-t a tökéletesen hullámos strandhajhoz.

5. Szépségtrükk: Gua Sha

A trendek trendje, még nyáron is. Az arcmasszázs a szív alakú kővel feszesítő, pihentető, tökéletes Anti-Aging, valamint ragyogó hatást biztosít! Nyáron, a használat előtt, hűtőszekrényben tárolva, rendkívül jóleső arcmasszázst nyújt.