5 Make-up trükk a nagyobb szemért

5 Make-up trükk a nagyobb szemért

Ellenállhatatlan szemek a szemkontúrálásnak köszönhetően

1. Nude színű/fehér szemceruza

Vigyázzon, mert a vízvonalon használt fekete színű szemceruza csökkenti a szem nagyságát. A fehér vagy nude színű szemceruza ezzel szemben kiemeli a szemeket, ezáltal lényegesen nagyobbnak tűnnek, mivel a világos szín vizuálisan kiszélesíti a szemgolyó fehérjéjét. Minél krémesebb állagú a szemceruza, annál jobb fedést és tartósságot biztosít a vízvonalon.

2. Vékony szemhéjtus

Nem feltétlenül kell vastag szemhéjtust használni ahhoz, hogy a szemek nagyobbnak és kifejezőbbnek tűnjenek, mivel a vékony szemhéjtus segítségével is elérhető a macskaszem-hatás a felső szempilla tövénél. A filctoll formájú szemhéjtus használata különösen könnyű. A szemhéjtus szuper vékony csúcsa pontos alkalmazást biztosít. A tartós szemhéjtus gyorsan szárad, nem mosódik el.

3. Hangsúlyozza ki szemét szemhéjfestékkel

A fényes szemhéjfestékek - mint az arany, platina vagy pezsgő árnyalatok - nemcsak kihangsúlyozzák a szemhéjat, hanem a fény tükrözésével nagyobb szemeket varázsolnak. Ehhez egyszerűen vigyen fel egy applikátor segítségével szilárd vagy púderes szemhéjfestéket a szemhéj közepére (fontos - ne alkalmazza az egész szemhéjon!). A Jack's Beauty Line által gyártott Flat Eyeshadow Brush precíz használatot biztosít.

4. Cut Crease

A Cut Crease a szemkontúrálás egyik formája, amely optikailag nagyobb mélységet kölcsönöz a szemnek, valamint kifejezőbbé teszi azt. Ilyenkor a világos és a sötét szemhéjfestéket kombinálják. A világos szemhéjfesték a szemhéj közepére, valamint a szem belső sarkába kerül, enyhén keverve. A ráncokban használt sötét szemhéjfesték nagyobb mélységet biztosít. A barna tónusok laposabbak minden bőrszínnél, és nem olyan ridegek, mint a fekete. Fontos, hogy a sötét szín a ráncokban keverten legyen, hogy tökéletesek legyenek az átmenetek.

5. Hangsúlyozza ki szemöldökét

A szemöldök is ugyanolyan fontos, ha optikailag szép, nagy szemeket szeretne kapni. Ehhez nem kell mást tennie csak egy kis Highlightert vagy fényes szemhéjfestéket felvinnie közvetlenül a szemöldökív alatti területre. Ez a kis trükk az egész szemet nagyobbá és ragyogóbbá teszi. A Full Brow által gyártott Highlighter-ceruza enyhe csillogást biztosít, valamint a pezsgő szín tökéletesen alkalmazkodik a bőr színéhez. A krémes állagnak köszönhetően különösen könnyen alklmazható.