Szenteljen magára időt a FOREO termékeivel

Szenteljen magára időt a FOREO termékeivel

Megérkezett napi három lépésből álló bőrápolási rutinja

A megfelelő arcápolást gyakran elhanyagolják a mindennapi rohanás során. Ez azonban kiemelten fontos a közérzet és a bőr szempontjából, rendszeres alkalmazása pedig egészséges és fiatalos megjelenést biztosít. Mit szólna, ha minden nap kényelmesen, egyszerűen és gyorsan kényeztethetné magát szépségápolási rutinjával? A FOREO eszközeivel professzionális bőrápolást és napi hat perces luxus spa-élményt varázsolhat magának.

1. lépés: Arctisztítás a LUNA™ 3 mélytisztító készülékkel

Bőrápolási rutinjának első lépéseként tisztítsa meg alaposan arcát a smink és a szennyeződések eltávolításának érdekében. A LUNA™ 3 segít optimálisan megtisztítani a bőrt és felkészít a későbbi ápolásra. A szilikon fej három különböző változatban kapható - érintési pontokkal, melyek mindegyikét kifejezetten érzékeny, normál és vegyes bőrre fejlesztettek ki. Hatékony és személyre szabott tisztítást biztosít minden bőrtípus számára. Egyetlen egyszerű lépésben megszabadíthatja bőrét a sminktől, az izzadságtól, a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől. Az eredmény: puha és hibátlan arcbőr.

2. lépés: Masszázs és bőrfeszesítés LUNA™ 3 készülékkel

Az intelligens LUNA™ 3 készülék hátulja közvetlenül gondoskodik bőrápolási rutinjának második lépéséről: a FOREO alkalmazásban kiválasztható masszázsrutinok széles skálája lehetővé teszi az arc különböző területeinek célzott tisztítását a masszírozó felület és a FOREO T-Sonic™ pulzálások stimulálásának segítségével. Így felszabadulnak az arcizmok feszültségi pontjai, megnő az elasztin- és kollagéntermelést, javul az ápolótermékek felszívódása és feszesebbé válik a bőr. Tapasztalja meg a friss, revitalizált és ragyogó arcbőrt!

3. lépés: Arcmaszk az UFO™ 2 készülékével

A bőr mélyre ható hidratálása fontos szerepet játszik szépségápolási rutinban. A tápláló arcmaszk ezért ideális kiegészítője a bőr hidratálásának. A hővel, LED-fénnyel és krioterápiával, valamint a T-Sonic™ masszázzsal az UFO™ 2 nemcsak nedvességgel látja el bőrét, hanem a FOREO maszkok speciális hatóanyagaival egyéni ápolási igényeit is kielégíti. Az UFO™ által aktivált maszkokat kifejezetten a készülékkel való használatra fejlesztették ki, így a hatóanyagok mélyen a bőrbe juthatnak a maximális hatás érdekében. Ezzel az innovatív eszközzel semmi sem áll az ápolt bőr útjába.