Must-have a téli időszakban

Must-have a téli időszakban

Kozmetikumok a hideg évszakban

Nyáron általában mindent kedvelünk, ami egy kicsit könnyebb: a gyorsan felszívódó hidratáló géleket, a friss virág illatokat, valamint az élénk pasztell színeket. Ezek a hideg évszakban nagyon megváltozhatnak! A bőrnek szélesebb körű gondozásra van szüksége, a parfüm lehet egy kissé nehezebb és különlegesebb illatú, valamint a karácsonyi időszakban élvezheti a vörös rúzs és a bordó színű körömlakk hangulatát. Itt van a kedvenc téli must-have!

Gazdag ápolás

Télen a bőr gyorsan kiszárad. A bőr nedvességtartalmának csökkenését a zsírmirigyek csökkentett termelése okozza. Ennek ellensúlyozása érdekében télen gazdag és ápoló összetevőket tartalmazó arckrémeket és testápolókat kell használni. A True North Outdoor De-Stressed Fluid gyorsan felszívódik, nedvességet biztosít a bőre számára, valamint védőpajzsként funkcionál a káros környezeti hatások ellen, amelyeknek a mindennapokban ki van téve.

Fűszeres illatok

Mi inkább a meleg hatású, fás-fűszeres illatokat kedveljük télen, egy csipetnyi bourbon vaníliával, mandarinnal és ámbrával. A fűszeres illatú J.F. Schwarzlose Berlin Bódulat szantálfából, vanília babból, valamint pacsuliból készül.

Ünnepi színek

Karácsony, ünnepnapok és szilveszter - az ünnepi alkalmakhoz elegendő az ajkak és a körmök vörösre festése. A klasszikus, piros szín mindig jó választás. A bordó, valamint a sötét vöröses-barna egy elegáns, titokzatos megjelenést biztosít. A Nailberry Noirberry színe lenyűgöző, borvörös színű. A L'Oxygéné színpaletta lélegző, oxigén- és vízáteresztő, vegán és gluténmentes. A MOART Velvet ajakrúzsai erősen pigmentáltak, valamint matt felületet eredményeznek.

Hangulatos gyertyafény

Mi nem hiányozhat egy lakásból sem a téli időszakban? Az illatos gyertyák, amelyek egyszerűen leírhatatlan hangulatot, valamint otthonos érzést teremtenek. Találja meg a széles választékban az Ön számára legmegfelelőbb illatgyertyát!