4 szépségápolási tipp, amelyet az újévben feltétlenül be kelll tartani!

4 szépségápolási tipp, amelyet az újévben feltétlenül be kelll tartani!

New Year, New Me

Minden változik! Az év kezdetével szeretnek az emberek újévi fogadalmakat tenni, ám ezeket gyorsan megszegik. Viszont a következő szépségápolási tippeket feltétlenül be kelll tartania mindenkinek.

Tisztítás, toner és nedvesség

A krémet egyszerűen csak felvinni és kész is? 2020-ban már ne elégedjünk meg ennyivel! Bőrtípustól és évszaktól függően a bőrnek különböző ápolásra van szüksége, amelyeket ezekhez az igényekhez igazítottak. A koreai bőrápolás tíz lépésből áll. Ez nagyon soknak hangzik, azonban nagyon hatásos.

Az arckezelés során három lépésre kell odafigyelni: a megfelelő tisztításra, valamint a toner és a hidratáló használatára. Ez a kombináció biztosítja a pH egyensúlyának fenntartását, valamint a bőrgát megerősítését.

A smink eltávolítása lefekvés előtt

Sokáig elhúzódó buli, vagy csak éppen elalszik a kanapén, és már nincs kedve lemonsi a sminket? Megértjük, azonban ezzel nem tesz jót bőrének. Mostantól kezdve mindig alaposan távolítsa el a sminket arctisztítóval, valamint micellás vízzel - a bőre meg fogja köszönni.

Tisztítsa gyakran a törülközőket és a sminkeszközöket

Számtalan oka van a tisztátalan bőrnek. Ezek közül az egyik a sminkecsetekből, szivacsokból és törülközőkből származó baktériumok és szennyeződések. Ezért elengedhetetlen a törülközők gyakori cseréje, valamint a magas hőmérsékleten történő mosása. Az ecsetek gyors és egyszerű tisztításához használja a StylPro ecsettisztítót!

Igyon több vizet

Amikor azt kérdezik a hollywoodi csillagoktól, hogy mi a szépségük titka, általában azt válaszolják: "Igyál sok vizet!". Százszor hallottuk és olvastuk, de újra és újra emlékeztetni kell magunkat. A víz feltölti a bőrsejteket, hogy a bőr rugalmas maradjon. Ha legalább 1,5 liter vizet iszik naponta, megakadályozhatja a száraz ráncok és a sápadt bőr kialakulását.

Korlátozott ajánlat: "New Year, New Me"-Box!

A "New Year, New Me" Box megédesítí az újévet! Fedezze fel, és próbálja ki a dobozban található legújabb szépség-trendeket!

A következő hat termék található a dobozban:

  • FUSHI / Rosehip Seed Oil (10ml)
  • FRAU TONIS PARFUM / No. 17 Laundrette (10ml)
  • YLUMI / Sleep Well & Wake-up Travel Set (Originalgröße)
  • I WANT YOU NAKED / Ápoló tusfürdő bio kendermagolajjal(50ml)
  • L:A BRUKET / Bodylotion Nr. 124 Sage/Rosemary/Lavender (60ml)
  • INVISIBOBBLE / Original Crystal Clear hajgumi (1 db)