Tippjeink száraz bőr ellen

Tippjeink száraz bőr ellen

Így biztosíthatja az intenzív hidratáltságot bőre számára!

A bőr gyakran hajlamos a kiszáradásra, különösen a téli hónapokban. Extra ápolásra vágyik, amely intenzív hidratáltságot biztosít. Olyan terméktippeket ajánluk Önnek, amelyek segítségével nem csak a hideg évszakban kényeztetheti bőrét!

Terméktipp #1 : 30 napos intenzív kezelés

A Faces of Fey Hyaluron Booster Ampullái 1,25% hialuront tartalmaznak négyszeres hialuron komplex formában, amely azonnali és hosszútávú hatást biztosít! Az ampullák tökéletesek egy 30 napos intenzív kezelésre, hogy feltöltsék a bőr nedvességtartalékait.

Terméktipp #​2: Intenzív hidratáló ápolás

Peter Thomas Roth Water Drench ™ Hyaluronic Cloud széruma nagy dózisú hialuronsav komplexet (75%) tartalmaz, amely intenzíven hidratálja a bőrt, ugyanakkor feltöltő és simító hatású. A fiatalos megjelenésért!

Terméktipp #​3: Testápolás

Testünk megóvására is nagy gondot kell fordítanunk, különösen a hideg hónapokban. Tippünk az AHAVA Ásványi testápolója, amely gyorsan felszívódó formulájával táplálja bőrét, így az puha tapintásúvá válik. A készítmény tizenkét esszenciális ásványi anyagot, valamint a Holt-tengerből származó, tápanyagban gazdag vízet tartalmaz, amely igazi kényeztetést nyújt a bőrnek.