Double Cleansing: A K-Beauty titka

Double Cleansing: A K-Beauty titka

A tökéletes ragyogásért

Tisztítási rutin a hibátlan porcelán bőrért

A K-Beauty egy ideje legendás bőrápolási rutinjáról ismert. De mi a titka? Míg az emberek többsége olyan ápolókat használ, amelyek segítségével a szépség a lehető leggyorsabban érhető el, addig a koreaiak a gyengéd ápolási rutinra helyezik a hangsúlyt. A gyengéd és alapos tisztítás különösen fontos: Double Cleansing.

K-Beauty: A kettő jobb, mint az egy!

A Korean Skincare alapvető és nélkülözhetetlen eleme az arc kettős tisztítása. Ez elsőre túl aprólékos dolognak tűnhet, azonban Dél-Koreában már évek óta egy bevált módszer. Az ápolási rutint minden esetben Double Cleansing tisztítással kell kezdeni.

1. lépés: Olajos tisztítás
Kezdésként használjon egy olaj alapú terméket, például arcolajat, tisztító balzsamot vagy tisztító sorbetet. Különösen gyengéd a bőr számára, valamint ideális esetben gazdag összetevőket biztosít az ápolási rutin kezdéshéhez.

A mi ajánlásunk: A Klairs Gentle Black Deep tisztító olaj értékes olajokat tartalmaz, hatékonyan tisztítja és hidratálja a bőrt, valamint antioxidatív hatású.

2. lépés: Habos tisztítás
Végezetül használjon egy víz alapú tisztító habot vagy gélt. A koreaiak sok időt szánnak erre az ápolási lépésre. A terméket körkörös mozdulatokkal masszírozzák el a bőrön, a keringés serkentése érdekében. A K-Beauty számára fontos, hogy az ápolás ne vegye igénybe vagy szárítsa ki a bőrt, ezáltal védve a bőr védőgátját.

A mi ajánlásunk: A Benton Honest Cleansing Foam alaposan megtisztítja és eközben hidratálja a bőrt.

Tehát a Korean Skincare titka a Double Cleansing módszer. Olyan természetes összetevőket tartalmazó termékeket használjon, amelyek különösen gyengéden tisztítják a bőrét. Erre a koreai kozmetikumok tökéletesek, amelyek rendkívüli eredményt biztosítanak.