Üzletasszonyok a szépségiparban

Üzletasszonyok a szépségiparban

Fedezze fel az igazi szupernők által megalkotott márkákat

Március 8. – Nemzetközi Nőnap

A Nemzetközi Nőnap már több éve hívja fel a figyelmet az egyenjogúság és a nemek közötti egyenlőség kérdéseire. E különleges nap alkalmából négy olyan márkát mutatunk be, amelyeket igazi szupernők alkottak!

ILIA Beauty

Sasha Plavsic mindig is nagyon közel állt a természethez. Tanulmányai befejezése után 2006-ban Los Angelesbe költözött, ahol évekig dolgozott márkamenedzserként a divat- és szépségiparban. Egy nap édesanyja arra biztatta, hogy kutassák fel kedvenc ajakápolója összetevőit. Sasha megdöbbenve tapasztalta, hogy ezek közül sok akár káros is lehet. Így küldetésévé vált, hogy egy biztonságos, hatékony és természetes ajakápolót alkosson, amely egyben az ILIA márka kezdetét is jelentette.

Dr. Tonar

Az esztétikai bőrgyógyászat elismert szakembereként Dr. Ursula Tonar elsősorban a bőr és a tartós szépség témakörében jártas. Több mint 15 éve kutatja a bőrápolást és folyamatosan keresi az új, innovatív hatóanyagokat. A Bécsben praktizáló szakember alapítója és névadója Dr. Tonar Cosmetics márkának és pácienseivel együtt kiváló minőségű és hatékony ápoló termékeket fejleszt a hibátlan bőrért.

NUXE

Aliza Jabès mindig is üzletasszony volt: a párizsi természettudományi tanulmányok után marketing és pénzügy szakon szerzett MBA fokozatot. Gyógyszerkutató édesapja révén már kiskorában felkeltette érdeklődését a növények ereje. A kozmetika mindig is az egyik legnagyobb szenvedélye volt. Az 1990-es évek elején felfedezett egy kis kutatólaboratóriumot Párizsban, majd elhatározta, hogy ez lesz a természetes eredetű, hatékony és érzéki termékekkel rendelkező szépségápolási márka kiindulópontja.

Elizabeth Zefi

Elizabeta Zefi mesterfodrászként több, mint 20 éve foglalkozik a haj szépségével. Véleménye szerint az egészséges fejbőr közvetlen kapcsolatban áll a gyönyörű hajjal. 2014-ben megnyitotta szalonját München-Schwabnigban, majd röviddel ezután kifejlesztette saját hajápoló termékcsaládját egyedi receptekkel. A márka hitelessége és Elizabeta Zefi szakértelme gyorsan nemzetközi sikerhez vezetett.