Legology Lymph Lite Boom Brush For Legs

Testkefe nyirokmasszázshoz

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Stimulálja a természetes nyirokáramot
  • Csökkenti a vízvisszatartást és a cellulitot
  • Száraz vagy nedves bőrön alkalmazható
  • Állatokon nem tesztelt
    Állatokon nem tesztelt

Leírás

Puha Legology Lymph Lite Boom Brush testkefe nyirokmasszászhoz. Stimulálja a lábak természetes nyirokáramát, csökkenti a vízvisszatartást és a cellulitot. A kézszíjnak köszönhetően a kefe könnyen használható.

A száraz masszázs hatása általában intenzívebb, míg a víz alatti masszázs gyengédebb a bőrhöz.

Alkalmazás:

A kefével végzett masszázs hatékony a cellulit elleni küzdelemben. A masszázs serkenti a vérkeringést és a nyirokáramlást a szövetekben, és aktiválja a salak eltávolítását. A masszázs száraz bőrön, vagy a zuhany alatt is elvégezhető. A masszázs során serken az anyagcsere, és a bőr feszesebbé válik.. TIPP: Kezdje a masszázst a lábfejnél, majd haladjon felfelé!

A márka alapítója, Kate Shapland, nem csak egy újabb anti-cellulit termékcsaládot hozott létre. A szépségrovat szerkesztő munkája mellett egy blogot indított el ( „The Legologist“), amelyben különböző lábproblémákra vet fényt. A bejegyzések szerkesztése során szakértővé vált olyan kérdésekben, mint például a viszér, a cellulit, vagy a nehézláb-érzés. A márka alapításának oka, hogy Kate nem talált ezekre a problémákra az igényeinek megfelelő termékeket - így kifejleszetette a Legology termékcsaládot.

A Legology az egyik legaktuálisabb és egyben legkeresettebb márka a szépségiparban, és számos híresség, köztük Kate Moss és a tervező Melissa Odabash rajong érte..

Márka: Legology
Bőrtípus: Minden bőrtípusra, Normál bőr, Kombinált bőr, Száraz bőr, Zsíros bőr, Érett bőr, Érzékeny bőr, Tisztátalan bőr
Tuljadonságok: Állatokon nem tesztelt

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Legology Lymph Lite Boom Brush For Legs