Lixirskin Good Skin Trio szett

Napi tisztítás és ápolás

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
 • Minden bőrtípus számára
 • Tisztító, ápoló és maszk
 • Kiváló kipróbáláshoz
 • Multifunkcionális termékek
 • Állatokon nem tesztelt
  Állatokon nem tesztelt

Hasonló termékek:

Benton Aloe Propolis Soothing Gel

Leírás

Három, egymással összehangolt termék a bőr napi ápoláshoz.

A Lixirskin Good Skin Trio szett három Bestsellert tartalmaz: C-vitamin paszta, Univerzális emulzió és Elektrogel tisztító utazási méretben. A termékek tökéletesen összehangoltak, multifunkcionálisak,és rendszeres használatuk által ragyogó megjelenést biztosítanak a bőr számára.

C-vitamin paszta (30ml)

Gyors reggeli maszk aszkorbinsavval (C-vitamin), amely csökkenti a kis egyenetlenségeket és pigmentfoltokat, élénkíti a bőrt és véd a szabad gyökök ellen. Azonnali ragyogás a matt bőr számára!

Univerzális emulzió (30ml)

3 az 1-ben: nappali hidratáló, éjszakai krém és szérum. A Lixirskin Univerzális emulzió alkalmazható az arcon, a szemkontúrokon, az ajkakon, a nyakon, a dekoltázson, a karokon és kezeken.

Electrogel tisztító (30ml)

Az Electrogel Cleanser feloldja a sminket, valamint a port és egyéb környezeti szennyeződéseket. Mélyen tisztítja a pórusokat.
A negatív töltésű Electrogel ™ magához vonza és eltávolítja a pozitív töltésű méreganyagokat, nanorészecskéket, nehézfémeket és szabad gyököket.

Alkalmazás:

 • C-vitamin paszta: Minden reggel melegítsen fel egy borsónyi mennyiséget a tenyerében és vigye fel arcára, a szemkontúrra, az ajkakra, a nyakára és a dekoltázsra. Nedves ujjaival masszírozza el, majd hagyja néhány percig hatni és végül egy száraz törölközővel vagy kendővel távolítsa el.
 • Univerzális emulzió: Vigye fel reggel a Lixirskin Vitamin C paszta után teljes arcára és hagyja felszívódni.
  Electrogel Cleanser: Este masszírozza el bőrén, majd langyos vízzel öblítse le. A tisztító maszkként is alkalmazható. Egyszerűen vigye fel a terméket száraz arcbőrére, hagyja három percig hatni, majd mossa le.
Termékfajták: Nappali ápolók, Éjszakai ápolók, Krémek, Szettek
Márka: Lixirskin
Bőrtípus: Minden bőrtípusra
Tuljadonságok: Állatokon nem tesztelt
Speciálisan: Nőknek

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Lixirskin Good Skin Trio szett