Royal Flush

Innovatív WC spray illóolajokkal, amely megszünteti a kellemetlen szagokat

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

Evolve Organic Beauty Tranquility Essence Pillow Mist
PURITO Cica Clearing BB krém
Nailberry L'Oxygnené
Leírás

A Royal Flush megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, mielőtt azok megjelennének!

Legyünk őszinték! ;-) Ha nyilvános illemhelyen, munkahelyen, barátokkal vagy párjával kell nagy dolgait elintézni, az ezzel járó szagok sokszor kellemetlenek. A pillanat, amikor gyorsan kiosonna az illemhelyről, de a kolléga már ott lapul a sarkon, és amint belép Ön után a helységbe, azonnal verejték jelenik meg homlokán.

Azonban erre nyújt megoldást a Poo-Pourri márka! A Before You Go Spray Royal Flush egy innovatív toalettspray, amely használatával az illemhelyiségben kialakult kellemetlen szagok megszüntethetők, hisz a spray ezek kialakulását már kezdetektől megakadályozza. A spray tisztán természetes összetevőkből áll, és nem hagy nyomot. A toalett használata előtt a víz felszínére permetezzük, amely egy illatfilmet képez, megakadályozva így a kellemetlen szagok felfelé távozását. Csak az eukaliptusz és menta friss illatkeveréke marad meg.

A termék mentes a szintetikus illatanyagoktól, aeroszoltól, alkoholtól, parabénektől, ftalátoktól és formaldehidtől. Egy palack körülbelül 100 alkalmazáshoz elegendő.

Alkalmazás:

A toalett használata előtt permetezzen három-öt alkalommal a víz felszínére. Használja az illemhelyet a megszokott módon, és élvezze a kellemes illatot - még a toalett elhagyása után is. ;-)

Termékfajták: Szobaillatosító
Tuljadonságok: Vegán, Alkoholmentes, Állatokon nem tesztelt
Termék videó:

Poo-Pourri Hatás és Alkalmazás

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Royal Flush

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés