SWISSDENT Test the Best

Fogkrém készlet az egészséges fogakért

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

SWISSDENT Travel Set Crystal
SWISSDENT Travel Set Extreme
SWISSDENT EXTREME Combo Pack
Leírás

Ez a készlet lehetőséget ad, hogy kipróbálhassa a SWISSDENT hatékony fogkrémeit és megtalálhatja kedvencét.

A Test the Best készlet tartalma:

1x EXTREME Fogkrém 10 ml: Ez a fogkrém különösen alkalmas a tea, kávé, vörösbor, vagy dohányzás okozta elszíneződések esetén. A szabadalmaztatott mikrotechnológiának köszönhetően a fogkrém rendkívül gyengéden fehéríti, anélkül, hogy károsítani a fogfelületet. Az alacsony, 40-es RDA-értéknek köszönhetően a fogak gyengéd tisztítása biztosított. A Q10 koenzim és az E-vitamin elősegíti a sejtek megújulását és támogatja a fogíny revitalizációját.

1x GENTLE Fogkrém 10 ml: Szabadalmaztatott mikrotechnológiának köszönhetően rendkívül gyengéden fehéríti a fogakat. Az alacsony, 25-ös RDA-értéknek köszönhetően a fogak tisztítása rendkívül gyengéd a fogfelület károsodása nélkül. A benne található koenzim Q10 és E-vitamin elősegíti a sejtmegújulást és a fogíny revitalizációját. Alacsony kopási értékének köszönhetően a GENTLE fogpótlás (pl. koronák) megléte esetén is alkalmas.

1x CRYSTAL Fogkrém, 10 ml: A fogkrém segít meggátolni a fogzománc öregedését. Tápanyagokkal látja el a fogakat, így csökken a fogérzékenység. A szabadalmaztatott biomimetikus remineralizációs technológiának köszönhetően a fogzománc ásványianyag-vesztése bizonyítottan javítható. A fogkrém különösen alkalmas a már erősen fehérített fogakra. Az alacsony, 14-es RDA-értéknek köszönhetően a fogak rendkívül gyengéd, karcolásmentes tisztítása biztosított..

1x BIOCARE Fogkrém 10ml: Ez a fogkrém a hatóanyagok új kombinációjának (biomineralizáció) köszönhetően erősíti a fogfelszínt és véd az érzékenységtől. A benne lévő hatóanyagok a legkisebb repedésekben is lerakódnak, így védve a fogzománcot. Az alfa-hidroxi-savaknak (AHA) köszönhetően az íny regenerációja és a sejtmegújulás támogatott. A növényi kivonatok gátolják a lepedék felhalmozódását és elősegítik a fogíny egészségét.

Termékfajták: Fogápoló, Szettek
Márka: SWISSDENT
Tuljadonságok: Állatokon nem tesztelt, Világosító
Alkalmazási terület: Fog

Vásárlói vélemény magyar nyelven: SWISSDENT Test the Best