Christmas Party Essentials

Christmas Party Essentials

Tökéletes megjelenés a karácsonyi ünnepségeken

Újra itt a karácsonyi szezon, és ezzel együtt a karácsonyi ünnepségek sokasága. Természetesen a ragyogó arcszín és a hibátlan smink idén sem hiányozhat. Kezdve az előkészítő ápolószerektől és sminktippektől a lélegzetelállító illatig, Christmas Party Essentials termékeink tökéletes, átfogó kínálatot biztosítanak minden karácsonyi bulihoz!

Az előkészítés fontos!

Ahhoz, hogy bőre frissen ragyogjon érdemes mindig időt fektetni a megfelelő bőrápolásba. A FOREO Farm To Face Collection Manuka Honey és Coconut maszkok fontos tápanyagokkal és elegendő nedvességgel látják el a bőrt, természetes, revitalizált ragyogást kölcsönözve.

Annak érdekében, hogy bőre extra csillogást és fényt kapjon, alkalmazza a NUXE Huile Prodigieuse Or szárazolajat. A finom arany csillogó gyöngyház részecskékkel gazdagított olaj varázslatos ragyogást biztosít.

Elbűvölő smink a különleges pillanatokra

Ha a megfelelő sminkről van szó, ez lehet egy kicsit több is, különösen karácsonykor. Egy élénkpiros rúzssal, mint például a MESAUDA CULT Matt ajakrúzs, kifejezően és önbizalommal tündökölhet majd minden bulin.

Érzéki illat egész este

Valószínűleg nincs is jobb bók annál, mint hogy finom az illatod. Hagyja, hogy egész este csábító illatok öleljék körül.

A PonyHütchen Kuscheldecke dezodor a szantálfa, a vanília és a borostyán meleg illatával elvarázsol, és kis méretének köszönhetően minden kézitáskában elfér.

Mivel a legtöbb karácsonyi ünnephez hozzátartozik a közös étkezés, annál inkább érdemes felvérteznünk magunkat a rossz lehelet ellen. A SWISSDENT EXTREME szájspray segít finoman halványítani a fogak elszíneződését, ugyanakkor azonnal friss leheletet biztosít.

Természetesen a megfelelő parfüm sem hiányozhat – legyen az csábítóan fanyar vagy édes. A VALJUES Sample Kit vagy a ZARKOPERFUME Menage a trois ideális méretei által bárhova magával viheti kedvenc illatát.