Ragyogás karácsonykor

Ragyogás karácsonykor

Adjon egy kis pihenőt magának és testének a karácsonyi ünnepek alatt

Természetesen a karácsonyi időszak egy nagyon különleges időszak, amelyet a legjobb a családdal és a barátokkal tölteni. Ennek ellenére a karácsonyt megelőző hetek általában nagyon viharosak és stresszesek – gyakran nehéz nyugalmat találni. Annál is fontosabb, hogy időnként tudatosan szánjon időt magára, és testileg-lelkileg kikapcsolódjon. Összeállítottunk az Ön számára egy kis arcápolási rutint, hogy bőre frissen ragyogjon az ünnepek alatt is.

1. lépés: Intenzív tisztítás

Bőrünk nap mint nap ki van téve a szennyeződéseknek, a túlzott izzadságnak és a sminknek, ami irritációhoz és kiszáradáshoz vezethet. Az alapos és intenzív tisztítás fontos a bőr tehermentesítéséhez és megerősítéséhez.

Tippünk:

  • A NUORI Vital Foaming tisztító pórusmély tisztítást biztosít és aktívan ellensúlyozza a kiszáradást. Értékes antioxidánsokkal gazdagítva védi és erősíti a bőr védőrétegét.
  • A REN Evercalm Gentle tisztítógél kellemes frissességet biztosít, kiszárítás nélkül, ezért a gél nagyon érzékeny bőr tisztítására is alkalmas.
  • Az avant Blue Volcanic Stone Purifying & Antioxidizing tisztítógél intenzíven tisztító, antibakteriális és antioxidatív tulajdonságokkal rendelkezik, így nemcsak gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat, hanem erősíti a bőr rugalmasságát is.

2. lépés: Maszk

Ha igazi frissességet szeretne biztosítani bőrének, a maszkok KÖTELEZŐEK. Mindegy, hogy szövet-, krém- vagy gélmaszk – bőrét az intenzíven ápoló hatóanyagok ragyogóvá varázsolják.

Tippünk:

  • A Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme maszk gyengéd peeling hatást és természetes ragyogást biztosít a bőr számára.
  • A Bio Thai Sensory Black Maszk tapasz az egyenletes arcszín kialakításához szükséges nedvességet és tápanyagokat biztosítja.

3. lépés: Pórusmély peeling a tiszta bőrért

Különösen a stresszes időszakokban bőrünk gyakran sápadttá és fénytelenné válik, ezért a folyékony peeling rendszeres használatával üde és ragyogó arcbőrt biztosíthat, mivel a bőr megszabadul az elhalt hámsejtektől.

4. lépés: Télen is hibátlan barnaság

Mindannyian tudjuk: a téli hónapok néhány napsütéses napjával a tökéletesen lebarnult bőr sajnos nagyon gyorsan eltűnik. A James Read H2O Tan Mist Face termékkel arcszíne hibátlan, ragyogó és egyenletes lehet egész évben.